Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר את עצמך יותר לעומק כחלק מהכנופיית הטיפולים השוטפים אתה לא אמור לעודד אנשים לשים לב יותר מה נעשה ברכב.

סליחה, עכשיו ראיתי את התגובה שלך.

אני מעודד לשים לב למה שקורה להם ברכב ולטפל לבד, אבל שמתם את הרכב במוסך שאתם סומכים עליו?, תיתן למכונאי שלך לעבוד בשקט,

אין בזה שום פסול.

אתה לא סומך על המכונאי?, אל תלך אליו, אין קשר לכנופיה, תעקוב אחר ההודעות שלי, ותראה שאני פחות ''נגד'' מוסכים משאר חברי הכנופיה.

רועי

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלח לי אבל במידה ואני מכניס רכב(במקרה שלי קטנוע) למוסך אני מעדיף להיות בקשר עין עם הכלי,ברור שלא יושב על הראש של המכונאי.

את כל מה שאני רוצה שייבדק אני מבקש ממנהל המוסך ליידע את המכונאי ובסוף הטיפול אני גם שואל את המכונאי מה מצב הרפידות והצמיגים.

אין פה שום קשר לזה שאני לא סומך על המכונאי אלא אני מעדיף להיות ליד הרכב במידה והטיפול אינו מצריך לינה במוסך כמו:ראש מנוע או במידה ומדובר לטיפול שמתחיל קרוב לשעת סגירה (נגיד 3 בצהריים)ומדובר בהחלפת רצועת תזמון,

אני לא מסוגל להשאיר את הרכב וללכת לאכול שווארמה.

מוסך שיגיד לי את זה ולא ירשה לי להיות ליד הכלי או לפחות בקשר עין איתו אני לא ייכנס עליו(ועד עכשיו כל מוסך שהייתי בו עם הבלנו(לשעבר) היה לי קשר עין עם הרכב והמוסך המרכזי של דיאלים(יש לו דלתות שקופות).

פורסם
אני מעדיף להיות בקשר עין עם הכלי,ברור שלא יושב על הראש של המכונאי.

זה בדיוק מה שרועי התכוון אליו - אתה רוצה להיות בקשר עין? בבקשה. רק אל תעמוד למכונאי על הראש.

בעבר הייתי מאלה שעומדים צמוד למכונאי, עד שהבנתי שזה פשוט מפריע. היום אני נותן ספייס למכונאי ועדיין נשאר בקשר עין עם הרכב.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מיכאל, הבנתי אותי ב- 100%.

מרק, אין לי שום בעיה עם קשר עין, אבל יש הבדל בין- להיות בקשר עין, ללשבת למכונאי על הראש, ולהיות ליד העגלת כלים שלו,

זה מפריע.

אם יש לך חדר המתנה, ואתה יכול להסתכל על המכונאי, שב שם, אל תעמוד לו בין הרגליים, מנסיון, זה מעצבן מאוד, ומפריע, ולא הכי בטוח.

רועי

פורסם
מהביקורות? ראית יותר מביקורת אחת רעה באתר? אם כן אשמח שתפנה אותי אליה

תסלח לי שרשמתי ברבים, אבל גם ביקורת אחת מספיקה לי כדי למחוק מוסך או כל נותן שירות אחר מהרשימה כשההיצע בשוק הוא גדול כל כך. אז למה לי להתעקש על אותו מוסך סגנון? מי הם בכלל? יש רבים אחרים עם ביקורות טובות, או בכלל ניטרליים, למה שאני אקח סיכון עם אלה?

ובכל זאת, כבר לא רלוונטי כי באמת מצאתי מוסך טוב, אז תודה בכל אופן :-).

פורסם

תלוי מה טיבה של הביקורת.

יש כאן בפורום שרשור על המוסך ברחובות שבגלל איזו בעיה קטנה בחלון הגג (בורג או משהו) מרחו את הבחור במשך ימים, שיקרו לו ורצו לחייב ב 3.5K ועוד איימו בטלפון אחרי שפירסם כאן את הסיפור. אז כן, ביקורת אחת כזאת מוחקת מבחינתי את המוסך לחלוטין.

פורסם

ואם אני אגיד לך שהייתה לי חוויה שלילית אצל רון, שיש לו איזה מיליון תגובות מהללות פה? אז זה גם סיבה לפסול אותו?

אל תהיה מגוחך

Shit happens

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לך ולהפך. בסופו של יום, אם אני משלם מהכסף הפרטי שלי על שירות כלשהו, אני אקבע מה מגוחך או לא מגוחך בלי שאחרים יתנו את ההגדרה הזו בשבילי. מוזר שהדיון קיבל תפנית כזו!

• תוכן חדש...