Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

לפי הודעת המשטרה לא ניתן להגיע עםרכב לאיזור האיצטדיון. החניונים האפשריים הם הלאום, הר הרצל, גבעת מרדכי (מכון לב), קריית הממשלה (רח' נתנאל לורך(. למישהו שמגיע מכבישירושלים- תל אביב, מה הכי מומלץ? (ואל תמליצו בבקשה על הרכבת, עשיתי את זה במשחק הקודם וזה בזבוז זמן לאנורמלי)

פורסם

בתור ירושלמי אני יכול להגיד לך שזה חרטא, לפני כל משחק הם אומרים את זה, כביש הגישה לטדי הוא די מרכזי והוא לא נסגר אף פעם, הכי הרבה שהם סוגרים זה את החניה של האיצטדיון. (פקקים בהחלט יש אבל זה כבר לא כ"כ משנה אם אתה באוטובוס או ברכב פרטי)

אני תמיד מגיע לטדי עם רכב, יש הרבה חניות באזור שאפשר להתקמבן עליהם ובדר"כ אפשר להחנות על המדרכות ולא מחלקים דוחות בימים של משחקים.

אם אתה מפחד לקחת את הסיכון אפשר להחנות בקניון מלחה שנמצא ממש ממול לאיצטדיון, שעתיים ראשונות חינם, שעה שלישית 5-10 שקלים אם אני זוכר נכון, לא משהו נוראי כ"כ.

במידה ועדין בחרת בחניונים של "חנה-וסע" כולם אותו דבר פחות או יותר לדעתי, מרוחקים גם די אותו דבר מהאיצטדיון ככה שזה לא הכי משנה במה תבחר.

Toyota Yaris TS

פורסם

מה שנתי אמר לעיל, זה לא שונה בהרבה ממשחק רגיל בטדי. על כל מקרה יש חנייה 10 דק' הליכה ברגל- חניון הרכבת. ויש את החניון של מלחה כמו שאמר לעיל- שעתיים ראשונות חינם.

פורסם

תבוא מוקדם

תמצא חניה בשפע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אהלן,

כפי שכבר רשמו מעלי לא יסגרו את הציר הזה, במיוחד אחרי שהוסיפו את המנהרות של בגין.

אבל אם בכל זאת לא תמצא, יש חניה בשפע בקטמון, ורוב הקווים מגיעים לאיצטדיון טדי.

נניח אם תחנה ברחוב יהודה הנשיא\בן זכאי, יש לך את קווים: 77,77א,14,18,.

אם תחנה או תגיע לשכונת פת או רחוב גולומב, יש לך את קווים: 5,77,12,17,6,18, ועוד שלא עולים לי לראש כרגע,

אם תעלה עליהם תוך 5 דקות ופחות תגיע למלחה, תלוי בפקקים.

אתה מוזמן להשאיר את הרכב ליד ביתי, חלק מהקווים שציינתי עוברים על ידי, ואשמח להשיגח לך על הרכב.

נ.ב, אם יש לך רב קו, זה לא תופס לירושלים אלא אם יש לך קוד 62, עלות נסיעה 6.90 ש''ח, ותיק 3.50 ש''ח.

בהצלחה!.

רועי

• תוכן חדש...