Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המה שצריך הזה? חוץ ממצב מצערת, תערובת וקידום הצתה - מה עוד יכול המחשב לעשות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למשל העברת תזמון שסתומים למצב שמתאים לסרק (בלי חפיפה), סגירת EGR, פריקת לחץ מהטורבו או שינוי גיאוטריה של הטורבו.

פורסם

כדי לענות לעצמך לשאלה המקורית, תחבר מתאם OBD2 לרכב עם מצערת אלקטרונית ותציג את מצב המצערת. זה נמדד באחוזים.

תנסה לקבע את המצב שלה ואז תדליק מזגן.

דעתי שהאחוז לא יגדל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

מאשר שבפג'ו החדשות דוושת הגז היא רק סוג של הצהרת כוונות . המחשב שולט באופן מוחלט בתוצאה. ברוב המקרים הוא מבין את כוונת הנהג. הבלמים לעומת זאת כן מגיבים מיידית וללא תלות. כמו כן ניתן לראות בסורק שכמעט תמיד המחשב מפצה לאיזה שהוא כיוון וזה לא בסרק. אני חושב שזה בלתי נמנע במנועים עם הזרקה ישירה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תמיד יהיה הבדל תחת מצערת מלאה. המזגן לא פועל בחינם.

לפחות. ב-4 מכוניות שיוצא לי לנהוג עליהן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני יכול לתת את הדוגמא שלי (סיוויק 07 סדאן)

בזמן עמידה ברמזור המצערת האלקטרונית מתופעלת ע"י IAT שהינו חיישן שמדווח למחשב וכתוצאה מכך המחשב מתערב

בזמן נהיגה יהיה שינוי אבל רמת המורגשות שלו תהיה חלקית או רגעית

אצלי האוטו עובר כמעט מייד ל14.4V ואז ההרגשה מתייצבת

(אין אפס המזגן דורש הרבה כוח ממערכת החשמל מהר מאוד, זה יבוא על חשבון משהו, גם על חשבון ההצתה וחוזק שלה שבדיעבד יגרום לשינויים במערכות החשבל באוטו)

פורסם
אני בטוח ב 99% שיש בחלק מהמכוניות עם מצערת אלקטרונית "סיוע" של מחשב בפתיחת מצערת בעליה.

לדוגמא: מהלך דוושת גז 10 ס"מ.

בשיוט במישור לחיצה על הגז לעומק 2 ס"מ שווה נגיד ל 20% פתיחת מצערת.

בעליה, כשמחשב מנוע מזהה ירידה בסל"ד במצב מצערת נתון, הוא יתן פתיחה של - 30% למרות שדוושת הגז עדיין לחוצה לעומק 2 ס"מ.

זאת כדי להקנות לנהג תחושה של "רכב סוחב טוב בעליה".

שותף להרגשה. לא יודע באופן כללי אבל ברכב שלי, כשהמנוע כבוי המצערת עובדת רק ON OFF - או שהיא סגורה לחלוטין או שהיא נפתחת לגמרי בליחצה מלאה, מחזק את מה שאתה אומר.

• תוכן חדש...