Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג על ג׳טה 1.4 tsi.

לאחרונה התרגלתי לנסוע על מצב ספורט (s) וגילתי שאני הרבה יותר נהנה מהתגובות של הרכב במצב זה. השאלה שלי אם עלול להיגרם נזק כלשהו מנסיעה קבועה במצב זה לגיר או למכלול אחר?

כמו כן האם צריכת הדלק גבוהה יותר במצב ספורט?

אשמח לתשובות.

פורסם

מבלי להכיר את הרכב הספציפי - אין סיבה שמצב ספורט בDSG יזיק לגיר - סך הכל זה פיקוד מחשב שאומר לגיר למשוך הילוכים קצת יותר.

אתה אוהב את התגובות כי אתה בסל"ד גבוהה יותר וכנראה שעל הדרך אתה גם לוחץ קצת יותר וכשלוחצים יותר על הגז, משתמשים ביותר דלק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לצורך השוואה , זה כמו שתשאל האם למשוך הילוכים בהעברה יגרום נזק?

ובכן, לא. המנוע מיועד לעבוד בסלדים כאלו ויש לו גם תחום אדום כמובן.

פורסם
דבר נוסף- בחלק מהרכבים מצב ספורט יגרום לכך שהגיר יתחיל נסיעה בהילוך ראשון לעומת מצב רגיל\חסכוני בו הגיר יתחיל מהילוך שני.

אחרי 15 אלף קמ באיביזה, בחיים לא התחיל הגיר בהילוך שני. אם כבר ראשון ואז מעביר לשני תוך שנייה

פורסם

כפי שרשמו, הנזק העיקרי זה שריפת דלק.

אגב, אני דווקא לא מתחבר ל-S בDSG בגלל לטעמי הוא מושך את ההילוך השני הרבה-הרבה יותר מידי וזה מוציא אותי מדעתי, בהילוכים הגבוהים יותר, הוא מתנהג טוב למי שאוהב למשוך הילוכים.

פורסם
דבר נוסף- בחלק מהרכבים מצב ספורט יגרום לכך שהגיר יתחיל נסיעה בהילוך ראשון לעומת מצב רגיל\חסכוני בו הגיר יתחיל מהילוך שני.

יש מצב גם שייתכן גם "ביטול" ההילוך הגבוה ה"אחרון" (over drive או איך שתקראו לזה).

תלוי כמובן בסוג הגיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין דבר כזה מצב ספורט. קוראים לזה מצב "מושך הילוכים".

סתם עוד צריכת דלק, לא משהו שאתה לא יכול לעשות בעצמך שאתה מוציא תידית הצידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...