Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שדווקא בגלל הסיבה הזאת כדאי לך לרכוש מגבר עם פרוססור פנימי כמו המוסקוני

בקשר לסאב

אפשר לקנות סאבים קטנים לדלתות האחוריות

ואתה נהנה מכל העולמות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הסיבות לכך שאני ממליץ כן להשקיע מאמץ על הפרימה הינן:

1. כמובן, מדובר בספונסר פורום ואני מקדם ותומך בספונסרים. יבואן טוב עם אחריות טובה.

2. אתה תרוויח את יכולת העבודה בטכנולוגיית FULL DA של אודיסון - ובכך אתה תרוויח את הסעיפים הבאים:

א. טווח דיגיטלי שפותר אותך לחלוטין מכל סביבת הרעש החשמלי והאלקטרומגנטי של הרכב.

ב. עבודה בגיין אופטימלי (טווח דינאמי אופטימלי).

ג. פרוססור ומגבר בחבילה אחת.

ד. היכולת לחבר למגבר הזה כל דבר העולה ברוחך בצורה דיגיטלית למשל סמארטפון עם DAC שהוא גם ממיר לאופטי.

ה. יכולת לנגן קבצים ברזולוציה גבוהה של 24/192 - כן כן, מכל אנדרואיד שיכול להריץ עליו תוכנה בשם USB AUDIO PLAYER PRO - כתבתי על כך שרשור שלם - מה לאנדרואיד והיי אנד.

3. מוצר איטלקי משובח, אודיסון הינו מותג על.

יותר מזה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Lanforce,bmw תודה על התגובה

לאחר כמה בדיקות החלטתי שאני מעוניין דווקא בסט של מורל virtus שדורש 140rms במקום הfocal

ולכן המגבר של אודיסון הוא סוג של מגביל כי ממילא אצטרך במגבר נוסף (לסאב)

חשבתי על זה ואני כן מעדיף לעשות את כל כל השדרוג בפעימה אחת.

חשבתי על האופציה הבאה :

לקנות במקום audison prima 4.9 את הjl audio cl441dsp cleansweep הבנתי שהוא עולה כ1500 שקלים

העניין הוא שלקנות מגבר של חברה טובה עם 4 ערוצים למורל ולסאב עולה לפחות 2400 שקל (לא הכי מבין במה ההבדל)

חשבתי על לקנות שני מגברים אחד 4 ערוצים לmorel virtus מקדימה ואחד מונו לסאב מאחורה.

חבר שלי חוזר מחו"ל (ארה"ב) בקרוב ואני אוכל לבקש ממנו שיביא לי את שלושת החלקים האלה בעלות אפילו יותר נמוכה למגברים בנוסף לjl cleansweep. החיסכון באופציה הזאת יכול להגיע ל2K שקל בלי יותר מידי בירורים.

האם זה רעיון טוב ? המגברים שחשבתי עליהם ב4 ערוצים לכל המערכת הם:

Alpine PDX-4.150

Hertz HDP 4

Alpine PDX-F6

Rockford Fosgate Power T800-4AD

JL Audio HD Series HD600/4

Rockford Fosgate R600X5

חלק פה יותר יקרים מחלק אחר ובחו"ל יש לפעמים מבצעים של 30-40 אחוז הנחה ככה שזה ברור לי שלא כולם אותו מחיר או רמה.

המגברים שחשבתי עליהם בצורה מופרדת (אחד לסאב אחד לקומפוננט)

Rockford Fosgate R400-4D

Rockford Fosgate R500X1D

בנוגע לסאב אני דיי בטוח שאלך על ההמלצה שניתנה פה על מורל פרימו ואקנה בארץ(יש הבדל ממש גדול בין ה8 ל12 ? אני בונה על איכות ולא משהו שירים את השכונה או ירעיד את החלונות)

אשמח לשמוע המלצות ממה שרשמתי פה. בעיקר אם הרעיון להגיד לחבר להביא איתו מחו"ל זה רעיון טוב (אולי יש דברים במכס שאני לא יודע) ובכללי איך אני מגביר את המערכת הזאת ?!

פורסם

מצטער שאני מעלה את זה שוב אבל עדיין לא הצלחתי להבין איזה מגבר אני צריך. אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח

סיכום קצר של מה שתכננתי למי שרק עכשיו קורא:

רכב: מאזדה 2015 חמש דלתות

תקציב: כ5500-6000 ש"ח.

השימוש: מערכת sq (אם הבנתי נכון זאת מערכת לאיכות ולא לעוצמה) שומע הרבה סגנונות עיקריים הם היפ הופ רוק טרנס האוס. אם זה נותן איזה שהוא הכוונה בבית משתמש במוניטורים להאזנה היום יומית (mackie mk2 8 inch)

רמקולים: כ-2000 ש"ח

morel virtus 602

morel primo כנראה 12 אינץ' פלוס תיבה - נתון לשינוי

הגברה כ1500 ש"ח +- 400 ש"ח

פה הבעיה - מגבר 4 ערוצים ? הבנתי שחיבור בגישור למורל הוא פחות איכותי ובכללי יש תורה שלמה על מגברים

בתחילת הפוסט שקלתי את הaudison אבל אני חושב שהוספת cleansweep תוזיל את הפרוייקט ב1000 שקלים. יש לציין שאני לא צופה שדרוגים עתידיים וכנראה אשאיר את הרמקולים מהיצרן מאחורה ולא אגע בהם.

תוספות : כ1500 ש"ח לפרוססור (כחלק מaudison bit 4.9 או כcleansweep), התקנה איכותית כ500-700 (?)

please help

פורסם

כרגע רק רוצה לתקן אותך - סט רמקולים, הנתון המוצהר בRMS זו לא הדרישה שלהם להספק אלא המקסימום שהם מסוגלים לספוג בתדר X לזמן Y בצורה יציבה.

מוראל לרוב זקוקים במידבאסים שלהם להגברה בריאה - בייחוד בסטים הגבוהים יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...