Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אשתי נולדה בארה"ב (יש תעודת לידה מקורית) ואחרי מספר חודשים היא עלתה לארץ ומאז חיה כאן. בתמציתיות, מה ההליך לקבל את האזרחות האמריקאית בשבילה ומה יהיה הסטטוס שלי לאחר שהיא תקבל את האזרחות?

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

איך אין לה אזרחות? מישהו וויתר עבורה על האזרחות? אחרת לא ברור לי איך היא עזבה את אדמת ארה"ב מלכתחילה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

אז זהו, שאין לי מושג מה הסטטוס שלה. מה שיש לנו זו תעודת הלידה המקורית וזהו. לא מאמין שההורים שלה וויתרו על האזרחות שלה.

אני יודע שאני יכול לשאול בשגרירות ולהתחיל תהליך שם, רציתי רק לקבל מושג כללי.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

כפי הנראה היא אזרחית אמריקאית. ואתה נשוי לאזרחית אמריקאית.

רק אם תחליטו לעבור לארה״ב אז תוכל לקבל אשרת שהיה זמנית (גרין קארד) בתהליך איטי להחריד, ואחרי כמה שנים לקבל אזרחות.

פורסם

אם היא באמת אזרחית ארה"ב יש לה בעיה בגלל החוקי מס החדשים שיצאו בארה"ב.

היא צריכה לדווח לרשויות המס בארה"ב על ההכנסות שלה, אחרת יוטלו עליה קנסות. לא משנה שהיא גרה בישראל ולא ידעה שהיא אזרחית.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תנסה את פורום "עוברים לארה"ב" בתפוז (או מה שנשאר ממנו), יש שם המון מידע בנושא הזה. בגדול, אתה זכית - אז שים את המיאטה למכירה ותתכונן לחיים החדשים שלך באמריקה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
כפי הנראה היא אזרחית אמריקאית. ואתה נשוי לאזרחית אמריקאית.

רק אם תחליטו לעבור לארה״ב אז תוכל לקבל אשרת שהיה זמנית (גרין קארד) בתהליך איטי להחריד, ואחרי כמה שנים לקבל אזרחות.

אנחנו לא חושבים על מעבר לארה"ב, לא כרגע לפחות.

אם היא באמת אזרחית ארה"ב יש לה בעיה בגלל החוקי מס החדשים שיצאו בארה"ב.

היא צריכה לדווח לרשויות המס בארה"ב על ההכנסות שלה, אחרת יוטלו עליה קנסות. לא משנה שהיא גרה בישראל ולא ידעה שהיא אזרחית.

אם זה ככה, אז לא בטוח שנממש את הזכאות שלה (במידה והיא לא נחשבת אזרחית)

תנסה את פורום "עוברים לארה"ב" בתפוז (או מה שנשאר ממנו), יש שם המון מידע בנושא הזה. בגדול, אתה זכית - אז שים את המיאטה למכירה ותתכונן לחיים החדשים שלך באמריקה.

אם נחשוב על מעבר אני מעביר את המיאטה שלי איתי, לא נפרדים מחבר נאמן (-:

אני אבדוק גם עם הפורום בתפוז

תודה

פורסם

לקחת את המיאטה שלך לארה"ב, זה בערך כמו להביא בחורה מכוערת איתך לבית בושת.

אם אתה רוצה לחיות כמו בן אדם, תתחיל להזיז תהליכים ותעבור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אנשים פה חיים בבועה על "החלום האמריקאי" כשהמציאות נראית הרבה יותר עגומה.

מי אמר שהוא לא חי כמו בנאדם בארץ?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המציאות כאן עגומה לא פחות, אלא אם אתה משכבה די צרה של האוכלוסיה שהולך לה טוב (הייטק - לא כולם -\מקומבן\משפחה עשירה). המציאות בארה"ב מאוד משתנה לפי האיזור והעיסוק שלך. בסך הכל בין אם תחזור ובין אם לא, אזרחות אמריקאית היא דבר מדהים ולכל אחד כדאי לחיות כמה שנים בחו"ל.

פורסם

כל עוד יש לך ביטוח בריאות ועבודה ממוצעת ומעלה בארה״ב אתה תחייה לא רע סביר להניח..

אני לא חושב שמדובר בשכבה כל כך צרה, בסופו של יום כמעט כל מקצוע כאן מכניס משמעותית יותר כסף מאשר בארץ והמיסים יותר נמוכים משמעותית.

מה שכן, אם אתה לא מסוגל לעבוד, או שיש לך איזשהוא מקרה רפואי חמור אתה יכול למצוא את עצמך מהר מאוד בתחתית וכאן אין שום רשת בטחון.

פורסם (נערך)

חברה,

אין לי מחשבות לעבור לארה"ב. למרות שאנחנו עדיין צעירים (אני בן 37, אשתי בת 33) ויש לנו עוד סיכוי להסתדר שם, לא בא לי להמר ולהתחיל הכל מחדש. אז יכול להיות שאם נסתדר שם נשלים פערים דיי מהר, אבל המחשבה שצריך להתחיל הכל מחדש במקום שאיני מכיר ואין לנו כלל התחלה ובסיס טוב שם (כגון משפחה שתעזור לנו לצעוד את הצעדים הראשונים) דיי מורידה אותי מהרעיון.

לארה"ב אני כנראה ארצה רק לבקר בשביל להנות מטיול טוב שם ומהמנטליות האמריקאית.

ועוד דבר, יש לי בעיה כלשהי בברך, משהו שכנראה לא יפתר כל-כך מהר ולכן אני זקוק לטיפולים רפואיים מידי פעם ואני מעדיף להשאר מטופל כאן בארץ.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

פורסם

אני רק אגיד לך דבר כזה, האם אישתך בת להורים בעלי אזרחות (דרכון בתוקף ומספר מביטוח לאומי האמריקאי) אמריקאית ?

האם בנוסף לתעודת לידה שלה יש לה מסמך מביטוח לאומי האמריקאי (מה שנקרא social security) ?

האם אישתך ביקרה בארה"ב איי פעם ? אם כן , על איזה אשרה היא נכנסה?

התשובות לשאלות האלה יקבעו כמה אפשרי\פשוט\ארוך\יקר יהיה התהליך.

באשר לך , לא זכית בכלום אם אין לך כוונה לעבור לגור בארה"ב. תצטרך להוציא אשרת תייר כרגיל.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
חברה,

שאנחנו עדיין צעירים (אני בן 37, .

37 בימינו זה קשיש

אוטוטו 40 וזהו מה נשאר...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

30 is the new 20

קשיש זה היה אולי בימי הביניים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...