Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספי תודה גם לך,

נקנה כבר השמן של febi.

רק בשביל לודא את תהליך ההחלפה.

בתחתית הגיר ישנו פקק ריקון עם שנורקל (איזה כלי פותח את השנורקל?)

בצד הגיר ישנו צינור מילוי חתום בפקק.

להבנתי התהליך דומה קצת לal4: לאחר הוצאת השנורקל וריקון השמן. סוגרים את השנורקל והפקק. מוזגים 3 ליטר דרך הצינור בצד, מניעים ורצים על כל ההילוכים, כאשר המנוע רץ והגיר בטמפרטורה 25-35 מעלות פותחים את הפקק ונותנים לעודפים לצאת.

אשמח לשמוע אם יש טעות בתהליך שתיארתי

יום טוב גם לך

פורסם

אתה יכול לבדוק במדבקה המוצמדת לתא המטען או/גם לספר הרכב את קוד הגיר המורכב מ-3 אותיות. אני לא זוכר במדוייק אם הגיר הוא מסוג 096 או 01M.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תודה ליאור,

הגיר הוא 01M,

לפי וויקי הייצור שלו התחיל ב95.

ב096 היה מדיד רגיל פקק ריקון רגיל, אין בלבול.

להבא, הנה מדריך מפורט להחלפת שמן

http://faculty.ccp.edu/faculty/dreed/Campingart/jettatech/01m.pdf

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
התהליך נכון

את השנורקל בדור 4 פותח אלן 7 או 8 נראה לי אותו דבר ב 3

הגיר אצלו זה 096

01m זה מ 99 ומעלה

חבר יקר, אני לא סתם שואל שאלות. תיבה מסוג 01M הייתה מותקנת גם בגולף דור 3 בשידוך למנוע 1.8L בשנים 1995-2001 וגם בפאסאט 2.0L.

לי הייתה גולף דור 3 שנת 1994 (למעשה היו לי את כול הדגמים עד הגולף הנוכחית דור 5).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...