Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הטווינגו שלי מתנהגת מוזר.בהאצה מלאה עם דוושה לחוצה עד הסוף לוקח לה שניה עד שהיא מגיבה.עד שהיא מגיבה היא פשוט מחרחרת.רק כשהיא עוברת 3500 סל"ד היא חוזרת להאיץ נורמאלי.התופעה קיימת במיוחד כשהאוטו קר.מורגשת גם ירידה קלה מאוד בסחיבה (שלא היתה משהו מלכתחילה).

או שלא מגיע דלק,או שלא מגיע אויר,או שהבעיה היא בהצתה.

בחוץ יורד גשם וממש לא בזין שלי להתחיל עכשיו לפרק דברים.

מחר אני קופץ לתל אביב לקנות לה פלאגים,חוטי הצתה,פילטר אויר ועץ ריח.

למישהו יש מושג מה עוד יכול להיות?

לרכב הודרתי ממיר והחלפתי שמן,פלאגים ופילטרים כולל דלק לפני בערך 1000 ק"מ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לפני שאתה נכנס להוצאות מיותרות על ניקוי מזרקים.

תבדוק את השסתום של הבית מצערת שלך.

גם לי היה בפונטו את אותה התקלה.

מסתבר שהשסתום היה קצת תקוע על הציר שלו.

התזתי ספריי קרבורטורים על המקום, והשסתום זז חלק.

עכשיו אין את ההשהיה בין לחיצה על הגז לבין התגובה של המנוע

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אפשרות נוספת היא אולי ניקוי מזרקים , או ניקוי הפילטר של משאבת הדלק .
לא מסתדר עם זה שהתופעה קורית רק כשקר.

פורסם

וברצינות - אני קצת קיצוני , אבל אצלי היה משהו דומה בגלל טיימינג לא במקום (קפצה שן).

שווה לבדוק אם המנוע מייצר מספיק ואקום לכיוון ה-מאפ סנסור. אם אין (מנוע חלש ,טיימינג ,צינור סתום - כל מיני) הוא גורם למחשב ובעקבותיו להזרקה לזרוק המון דלק וחונק את המנוע.

פורסם

זה לא טיימינג.למכונית הזאת אין רצועה.יש לה שרשרת.לא נגעו בה מעולם.אני לא מאמין שקפץ.

אני לא חושב שזו הצפה- אני מכיר את ההרגשה של הצפה.זה גימגום של חוסר.או דלק או ניצוץ או אוויר.

אני חושד בחוטי הצתה או סנסור כלשהוא.

פורסם

בהחלט נשמע דווקא כמו הצתה , יש רעידות מסוימות של המנוע בזמן שזה קורה ? במיוחד מורגש בניוטרל?

כשהאוטו מתחמם זה קורה פחות ? ( נשמע ממש דומה למתי שאחד מהכבלי הצתה שלי לא היה תקין.)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה עם חיישן טמפרטורה בדקת אותו?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חיובי.החלפתי אותו לפני חודש.אני חושש שבגלל שקניתי חיישן תחליפי יש סטייה בערכים.אולי זו הסיבה לזיוף,אבל אני ממש בספק.זה נראה לי ניצוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...