Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סוזוקי סמוראי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך גחמה אני שוקל לרכוש את

הסמוראי הזה

(או דומה לו).

לא אכפת לי שהוא ללא מזגן, לא משנה לי שהוא "נוח" לשני אנשים בלבד ובספק למי שיושב מאחור.

בא לי פתאום רכב עם גג נפתח...

אך השאלה היא, איך נראה רכב שכבר 25 שנה נוסע בשטח, האם זאת נבלה שתישב יותר במוסך מאשר אצלי בחנייה?

פורסם

אם זה בגלל הגג הנפתח לך על רודסטאר, הרבה יותר מהנה.

אם אתה מחפש גם לנהוג בשטח "על הדרך", אז 25 השנים יכולים להיות חתיכת מסע מפרך שאת אותותיו תראה/תרגיש מיד. אם הרכב מתוחזק ומטופל, אז סביר שהרבה רכיבים בו הוחלפו ויהיו במצב טוב, אפילו יתכן שחלקם במצב "חדש", כיאה לרכב שטח מתוחזק.

בגדול הסמוראי מאוד לא נוח, מאוד מהנה בשטח ומאוד ספרטני- כך גם התחזוקה שלו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

איך נראה? תרים לבחור טלפון ותלך לראות איך הוא נראה :wink:

סמוראי, ובמיוחד אחד פתוח, זה רכב עם מינימום פינוק. במיוחד במודלים הישנים, עם קפיצי העלים, זה רכב מאוד לא מפנק. עזוב את זה שאין מזגן, גם אין מינימום של נוחות נסיעה או אבזור בטיחות. אבל כתבת שלא אכפת לך, אז מה אני חופר על זה?

בגדול הסמוראים נחשבים לרכבים אמינים למדי וגם אם משהו מתקלקל יש שפע של חלקי חילוף וקהילה תומכת שתעזור לך להגיע אליהם בקלות. פוטנציאל השיפורים אדיר ונראה שהרכב שאתה מתעניין בו כבר התחיל למצות אותו. צמיגי 215 למשל זה שיפור מקובל אבל קח בחשבון שזה לא חוקי, בוחן תנועה יכול להוריד אותך מהכביש בגלל הצמיגים האלו. לעבור טסט בלי "רוח גבית" זה גם עלול להיות עניין בעייתי. אפילו אם הצמיגים האלו מופיעים ברישיון, טסטר חרוץ ידע מייד שהמידה הזאת לא חוקית ויעשה לך בלאגן. ובמודל 90 אתה מגיע לטסט פעמיים בשנה...

מה שמוביל אותי לנקודה האחרונה - ברכבים ישנים כאלו זה פחות משנה כמה ידיים או קילומטרים או שיפורים יש על הרכב. הרבה יותר חשוב לבדוק את מצבו הספציפי של הרכב ורצוי אצל גורו סוזוקי. יש כמה כאלו שישמחו לתת לך חוות דעת על הרכב במחיר סימלי, חוות דעת שתהיה שווה הרבה. הכי חשוב לדעתי לבדוק זה את תקינות הבודי. במודלים האלו ובמיוחד ברכבים הפתוחים יש נטייה לחלודה. לך תתחיל להתעסק עם זה, כדי לטפל בזה כמו שצריך צריך להפריד בודי מהשלדה ולטלא את הרכב. זה סיוט שעולה מלא כסף, אתה לא רוצה שזה יפול במשמרת שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...