Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך רון.. קודם כל אפרגן לו! לא היה לי הרבה זמן איתו במוסך כי יצאנו לבדיקה ומיד חזרנו עם חשיבה שהאוטו במצב תקין לחלוטין ואני משוגע אבל מהקצת זמן שהיה לי איתו רון נראה לי בחור טוב בסה"כ שעושה עבודה נהדרת!

במקרה שלי הוא טען שהרעש והרעידות הקלות מהגיר בתחילת נסיעה בסה"כ במצב טוב ולדעתו אין טעם להחליף קלאצ'ים או לשחק עם זה יותר מדי. הוא נתן לי הנחיות איך לבדוק את האוטו בעצמי מדי פעם אם אני בכל זאת חושש והמליץ לי להשתמש בדלק 98 כדי לשמור על המנוע.. אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר אבל אני מאמין שאעבור לדלק 98. ההנאות הקטנות בחיים עולות הכי הרבה :)

אני מאמין שאם תתעקש להחליף את הקלאצ'ים במסגרת האחריות הם יאפשרו זאת ואני יכול לכוון אותך למוסך ג.ג.ג ברעננה שם המנהל זה ערן ובסה"כ נראה כמו בחור מאוד נחמד. יצא לי לעשות אצלו טיפול 120K אומנם קרעו אותי שם עם חוב של 2700 שקל הזויים אבל אני מאמין שבמקרה שלך אם תדבר הגיוני ואסרטיבי תוכל להחליף קלאצ'ים.

ותנסה כמה שפחות לתת לסביבה שלך להרוס לך את החוויה מהרכבים האלה כי זה מה שקרה לי ואני עדיין מתאושש.. מדובר ברכבים עם איכות גרמנית מאוד מהנים מאוד נוחים ומאוד איכותיים.. יכול להיות שהיו להם פה ושם תקלות ודברים שדרשו שיפור אבל בסה"כ אני אישית לא חושב שיכולתי לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלי מהגולף שקניתי..

פורסם

סליחה שאני נשמע "פרטי פופר" טרחן ולא תורם לפותח השרור, אבל איזה בעסה לרכוש רכב מועד לפורענות כלומר, שנמצא בלב הסערה מבחינת סבירות לבעיות מצד המנוע והגיר. אני יודע שאני לא הייתי חי ברוגע ולא מצליח להנות מהרכב כמו שצריך, סוג של פרנויה שעוד שנייה המכלולים מתפרקים לי והנה, גם אני הולך לככב בפורום (או להצורף לתובעים הסדרתיים)...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

scorpion תודה על העדכון אני גם אלך לרון שיחווה דעתו לגבי הגיר שלי. אולי הכל בראש אבל אם לא אשתמש באחריות של פולקסווגן.

Thebaron אני מבין מה אתה אומר אבל נכון לעכשיו אני די מרוצה מהרכישה ומה שיהיה בעתיד, אם בכלל יהיה, נתמודד אתו (;

פורסם
סליחה שאני נשמע "פרטי פופר" טרחן ולא תורם לפותח השרור, אבל איזה בעסה לרכוש רכב מועד לפורענות כלומר, שנמצא בלב הסערה מבחינת סבירות לבעיות מצד המנוע והגיר. אני יודע שאני לא הייתי חי ברוגע ולא מצליח להנות מהרכב כמו שצריך, סוג של פרנויה שעוד שנייה המכלולים מתפרקים לי והנה, גם אני הולך לככב בפורום (או להצורף לתובעים הסדרתיים)...

אוקיי, אז אתה יודע שקנית אוטו עם חרא של אמינות.

אז מה נותר לך? לבכות כל היום על מר גורלך או להנות מהרכב?

למען הסר ספק אני גם אתן תשובה -

תהנה מהאוטו ואל תתבייש ללחוץ על הגז.

אחלה אוטו עם אחלה מנוע.

יתקלק - כאפרות, תזכור את החיוכים שגרמו לזה.

גילוי נאות, יש לי ג'טה 1.2L

ועכשיו אני יודע שאם היה לי עוד כמה גובות הייתי קונה את ה-1.4L.

אגב, מעניין מאד אם ה-98 עושה משהו.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אוקיי, אז אתה יודע שקנית אוטו עם חרא של אמינות.

אז מה נותר לך? לבכות כל היום על מר גורלך או להנות מהרכב?

למען הסר ספק אני גם אתן תשובה -

תהנה מהאוטו ואל תתבייש ללחוץ על הגז.

אחלה אוטו עם אחלה מנוע.

יתקלק - כאפרות, תזכור את החיוכים שגרמו לזה.

גילוי נאות, יש לי ג'טה 1.2L

ועכשיו אני יודע שאם היה לי עוד כמה גובות הייתי קונה את ה-1.4L.

אגב, מעניין מאד אם ה-98 עושה משהו.

בנתיים אני מאוד מרוצה. ההתנהגות של הרכב ללא דופי חוץ מעניין פעוט שלוקח לו כשנייה עד שהוא מגיב בפתיחה וכשהוא מגיב- הוא מגיב. מאז שהעלתי את השרשור הרגל כבר התרגלה לתופעה והיא כמעט לא מורגשת. בכל מקרה אקח את הרכב לבדיקה כדי לדעת אם הכל תקין. מן הסתם באופן טבעי יש לי רצון להגן על הבחירה שלי אבל באמת שחוץ מזה זה תענוג של רכב מכל הסיבות הידועות של וולקסווגן. נראה לי שלהגיד עליו שיש לו חרא אמינות זה קצת מוגזם. בכל אופן שרק ימשיך ככה ואני מרוצה.

פורסם

ה-2 סנט שלי בנוגע לגיר רובוטי.

עד הג'טה הייתי עם קורולה רובוטית 5 שנים.

לדעתי רכב מצוין עם שתוכנן לטווח רחוק אצלנו עד שחומה אחת החליטה להשבית אותו.

תחשוב על רכב עם גיר ידני.

הילוך ראשון לא יודע "לפתוח" אלא רק להתחיל נסיעה.

ברגע שעברת להילוך 2 או 3 וב-DSG זה קורה מהר מאד תפרגן לרגל ימין ללחוץ.

בקורולה זה היה יותר קיצוני בגלל קלאץ אחד ועדין בנהיגה נכונה נהננו ממנה מאד אני וזוגתי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

המנועים הגודשים בצירוף ממסרה רובוטית כפולה, הם כייף כאשר תקין.

יש רכבים בהם השילוב לא משהו בתחילת הנסיעה ובמהירויות נמוכות, ויש רכבים בהם השילוב טוב ותקין.

א - צריך ללמוד להשתמש ברכבים הללו, זמן הסתגלות ומשחק עם הגז וההילוכים.

ב - יש רכבים שאפשר לסדר ולבצע תיאום נוסף , עידכון תוכנה וכו'

אל תתפשרו מהר ( בד"כ יגידו לכם , כך זה אצל כולם)

הכניסו למוסך לחצו עלייהם שיבדקו , כי לפעמים הם מצליחים לסדר, ואז זה כייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איילת אני אהיה אמיתי איתך.. כבר ביקרתי שלוש פעמים במוסך מורשה ברעננה כשבכל אחת מהפעמים שרפתי חצי יום שם ובנוסף בש/בוע האחרון גם ביקרתי אצל מוסך רון שם שרפתי שעה וחצי..

אצל רון הוא ניסה לאתר תקלה ע"י מחשב ולא מצא.

במוסך מורשה ברעננה חיברו את האוטו למחשב ולא מצאו שום תקלה.. אפילו השאירו לי את הקובץ שמראה את תוצאות הבדיקה.

כמו כן השאירו לי את הכרטיס עבודה פתוח כדי שאוכל להגיע אחרי החג פעם נוספת ולהשאיר את האוטו כבר יום לפניכן כדי שתוכל להתבצע בדיקה ישר מהבוקר כשהמנוע קר כיוון שהתלונה שלי היא שהמנוע מגהק בעמידה ובעיקר כשהוא קר..

לגבי הגיר אני חושב שכבר דיי התרגלתי אף על פי שהמקרה אצלי קצת יותר גרוע משל אוריר שכן אצלי הגיר לא מתחיל לאט אלא רועד טיפה.. (אני מניח שמדובר בקלאצ'ים..) אגב רון הרגיש את הרעידות בגיר והמליץ לא לחפור בנושא הזה יותר מדי בטענה שכרגע זה שטויות ורק אם זה ממש יחמיר להחליף קלאצ'ים וכו'..

אני אומר לכולכם ובמיוחד לאורירת זה רכב מדהים! אני בחיים לא האמנתי שאוכל לקבל תמורה כל כך טובה לכסף שלי.. הגרמנים יודעים לעשות עבודה נהדרת! אומנם לא אמין כמו טויוטה אבל חוויית הנהיגה שווה את זה! האוטו מגיב מדהים! ההגה כל כך נוח וספורטיוי יחסית לנהיגה הישיבה באוטו פשוט נעימה וכשהוא חם ולא מגהק לי יותר מדי המנוע לא מורגש אפילו טיפה! כאילו שהרכב כבוי.. פשוט כיף גדול!!

ואם ממש בא לי להנות אני פותח את החלונות כולל זה שבגג ומקשיב לטורבו ולמגדש על נכנסים לפעולה בכל לחיצה עדינה על הדוושה.

כיף גדול! כשאהיה גדול ארשה לעצמי להנות אפילו יותר ולקנות את הצעצועים של היותר גדולים ;)

פורסם
אני אומר לכולכם ובמיוחד לאורירת זה רכב מדהים! אני בחיים לא האמנתי שאוכל לקבל תמורה כל כך טובה לכסף שלי.. הגרמנים יודעים לעשות עבודה נהדרת! אומנם לא אמין כמו טויוטה אבל חוויית הנהיגה שווה את זה! האוטו מגיב מדהים! ההגה כל כך נוח וספורטיוי יחסית לנהיגה הישיבה באוטו פשוט נעימה וכשהוא חם ולא מגהק לי יותר מדי המנוע לא מורגש אפילו טיפה! כאילו שהרכב כבוי.. פשוט כיף גדול!!

מסכים עם כל מילה. התחושות שהיו לי בגיר הולכות ונעלמות. יכול להיות שהיה פשוט צריך להתרגל לתגובות של הרכב. נהנה מכל רגע ואם הגיר יפשל בעתיד.. נתמודד עם זה.

תודה לכל החברים שהשתתפו ועזרו (;

פורסם

טוב עדכון:

אתמול הייתי אצל רון. בחור נחמד מאוד. בדק את הרכב ואמר שאין שום בעיה והכל תקין. מה שכן אולי כשאקח אותה לטיפול הקרוב אבקש להחליף את הקלאצ׳ים אבל גם זה לא הכרחי.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...