Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בספר רכב יש סכימה של קופסת הפיוזים, תחפש שם את הפיוז שאחראי לתאורת פנים, תוציא מפתח מהסוויץ, תשלוף את הפיוז החוצה על מנת לוודא שזה באמת הפיוז הנכון(התאורה תכבה).

http://i.imgur.com/gwTngI2.jpg

אתה מתכוון לזה?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיוז מספר 12

עכשיו עוד שאלה

הפיוזים ברכב שלי הם "low profile mini"

ויש לי חבילה של 120 פיוזים רגילים

אני יכול להשתמש בהם?

ואיזה אני צריך אם 12 זה 15A?

ואם אפשר שרטוט כדי להבין יותר איך לעשות את זה?

פורסם
גודל הפיוז לא משנה,

תלוי איזה בית יש לך.

אל תתעצל, תשתמש בשרינקים ולא איזולירבנד!!!

אין לי בית אבל יש לי לחבר 4 לא 1

ואני צריך 10A?

פורסם
פיוז עשר יספיק,תחבר בית פיוז וממנו תפצל חיווט לארבעת הדלתות

אני לא יודע איך אני יעשה את זה.. זה פיוז לא חוט שאפשר פשוט להתחבר אליו

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתה רוצה לבד אבל לא יודע לעשות.

לך לחשמלאי רכב ותלמד ממנו ואז תעשה בעצמך בפעם הבאה

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

פתח את הפאנל של הקורה ותחפש במי מבין כל החוטים שם יש מתח כשהדלת פתוחה, ואין מתח כשסגורה (בעזרת נורת ביקורת או רב מודד)

תחפש למטה את אותו הכבל לפי הצבע ותוודא שזה אכן אותו כבל (בדוק שוב שיש מתח כשדלת פתוחה ואין מתח כשסגורה).

לחילופין אתה יכול ישר לגשת לחיווט שמתחת לדשבורד ולזהות מי קבוצת החוטים שעולים לתיקרה, מכיוון שזה מבלבל לפעמים הצעתי להתחיל קודם בקורה.

לאחר מכן תחבר אל החוט הזה את הפלוס של המוצר שלך.

את המינוס תחבר בעזרת נעל כבל לבורג שתמצא שם על פח חשוף, או לחוט שאתה רואה בעיניים שלך שהוא מתחבר לגוף הרכב. לא מספיק לבדוק באמצעות רב מודד או נורת ביקורת בלבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לפי דברי פות"ש זו עבודה ראשונה שלו ולכן הייתי ממליץ לחסוך בחיפושי כבלים אלא לגשת ישירות לנורת תאורה ראשית ולמשוך ממנה מינוס! (לרוב, המינוס אחראי על פתיחה וסגירה של מעגל תאורת פנים) ופלוס קבוע מאותו המקום ( לשם נוחות הסלילה).

מצורפות תמונות להמחשה:

2013-10-16 11.10.04.jpg2013-10-16 11.12.16.jpg2013-10-16 11.17.13.jpg

ישנם 3 כבלים:

פלוס קבוע, מינוס קבוע, מינוס משתנה עפ"י סגירת מעגל בעקבות פתיחת דלת.

בשיטה הזאת לא צריך להוסיף פיוזים מאחר וכבר יש פיוז האחראי על הקו.

בהצלחה

פורסם
לפי דברי פות"ש זו עבודה ראשונה שלו ולכן הייתי ממליץ לחסוך בחיפושי כבלים אלא לגשת ישירות לנורת תאורה ראשית ולמשוך ממנה מינוס! (לרוב, המינוס אחראי על פתיחה וסגירה של מעגל תאורת פנים) ופלוס קבוע מאותו המקום ( לשם נוחות הסלילה).

מצורפות תמונות להמחשה:

[ATTACH=CONFIG]439111[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]439112[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]439113[/ATTACH]

ישנם 3 כבלים:

פלוס קבוע, מינוס קבוע, מינוס משתנה עפ"י סגירת מעגל בעקבות פתיחת דלת.

בשיטה הזאת לא צריך להוסיף פיוזים מאחר וכבר יש פיוז האחראי על הקו.

בהצלחה

אני חייב לציין שחידשת לי עם המינוס, תמיד חשבתי שמדובר על פלוס שמקבל מתח ולא על מינוס שסוגר מעגל.

תמיד טוב ללמוד דברים חדשים.

• תוכן חדש...