Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

BMW סדרה 3 נראית לי כמו רכב מאוד יקר לתחזוקה לעומת התמורה שלו, בכל מקרה ליום יום (נכון לעכשיו) אני מחפש גיר אוטומט הנעה קדמית.

דלתא ב-50K אולי קצת אופטימי מדי אבל בחישוב זריז הן לא רחוקות משם. דוגמא, יש כרגע למכירה אחת בחולון אצל סוחר רכב שנת 2012 דגם גולד. שווי הרכב במחירון של יצחק לוי 101 אלף. אחרי שקלול של ליסיניג 22% ו144,000 ק"מ מגיעים למחירון 72,000. אני מניח שעקב הביקוש האפסי לרכב והמחיר הלא שפוי שהם מבקשים (84,000) הוא ישכב כמה חודשים אצל הסוחר עד שיגיע אחד כמוני וייתן על הרכב 20-30 אחוז מתחת למחירון מה שמביא אותנו ל-50-55 אלף.

תזכירו לי כמה עלה הרכב כחדש לפני שלוש שנים, 170-180 אלף ?

אני לא רוצה לפתוח פה מלחמה בנושא אלפא אז בוא נשאיר את המשפט הזה כמו שהוא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

דיון מעניין.

אמיר, יש כמה דברים שלדעתי כדאי שתחליט בינך לבין עצמך, ובעיקר לאילו צרכים אתה רוצה להחליף/להוסיף רכב.

הוכחת כבר ידע ויכולת לשקם רכב ישן ומעניין, כך שיש אפשרויות רבות להשתעשע איתן.

הנעה אחורית למעשה מבטל איטלקיות מעל אלפא 75 אאלט, ומכ יס אותך לטריטורית מחיר גבוהה.

על פניו, אני הייתי משאיר את הקאפה וקונה רכב מנהלי מודרני. הסכום שהקצבת מכובד ותוכל למצוא משהו איכותי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני רוצה X כבר 20 שנה וזה לא הולך לרדת מהפרק במיוחד שסוף סוף אני רואה אפשרות לקנות אחת כזו.

הצעד ההגיוני הבא צריך להיות קנייה של מיני או סופר מיני ליום יום כי בתכלס אני לא צריך יותר מזה אבל אני מכיר את עצמי ואני יודע שאני אתייאש מהר מאוד מרכב כזה לכן החלטתי שאני רוצה רכב בסגנון של הדלתא. חזק, אוטומט, נוח.

מכיוון שאני לא יכול להחזיק רק X בשל מגבלת השעות בבוקר ומכיוון שאני לא יכול להחזיק שלושה רכבים הקאפה תצטרך להמכר.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• אחראי פורום
פורסם

אני לא רוצה לפתוח פה מלחמה בנושא אלפא אז בוא נשאיר את המשפט הזה כמו שהוא.

חלילה מלחמה פשוט יש הרבה משפטים אוטומטיים שנאמרים על דגמים מסויימים, אולי אפשר להפריך חלק ואולי אפשר גם ללמוד משהו חדש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא נאמר אוטומטית, האיש בעל מקצוע משכמו ומעלה, מטפל אצלו כבר 13 שנה. שאלתי אותו אם הוא מטפל ב-159 והוא אמר שכן, שאלתי אם לקנות אחת כזאת אמר שלא. כאחד שאוהב לברר מידע ממקורות נוספים לי זה לא הספיק אז התחלתי לקרוא. כשקוראים שרשורי ייעוץ על הרכב נאמר שהוא אמין, כשמתחילים לחפש שרשורי תקלות מגלים שהרכב מאוד לא זול לתחזוקה. זה הגיוני מאוד מכיוון שהרכב הוא לא פיאט אונו אבל הוא צפוי לחרוג מתקציב התחזוקה שלי לרכב ולכן הוא ירד מהפרק.

fiat x1/9

פורסם

מדוע לא ללכת לכיוון של רכב מנהלים יותר סטנדרטי ונפוץ?

פורד מונדאו/מאזדה 6 יתנו לך רכב מנהלים שמתנהג לא רע בכלל.

התחזוקה שלהם סטנדרטית יותר, ויש מבחר עצום.

נכון זה לא רכב "אקזוטי", אבל אם מסתכלים על מה שכתבת עד עכשיו נשמע שגם זה יותר מדי.

את כאבי הראש והכסף תשקיע ברכב המיוחד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הן לא חזקות מספיק לטעמי.

fiat x1/9

פורסם (נערך)

ואם תמצא b4 3.0 או 407 3.0 זה גם לא יספיק? אין כמעט רכבי מנהלים ידניים ובגרסאות המנוע החזקות. דווקא לדעתי גם וולבו למיניהן יכולו להתאים לך עם מגוון מנועי טורבו חזקים ( חלקם אמינים יותר וחלקם פחות )

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

אני הייתי מחפש מונדאו טיטניום 2 ליטר טורבו 240 כ"ס 2011 יוצאת ליסינג או כנ"ל אינסגניה 220 כ"ס 2011 בטח תמצא בשלמה פיכסט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הן לא חזקות מספיק לטעמי.

המונדאו הבסיסית מגיע עם מנוע טורבו 2.0 200 כ"ס. לטיטניום יש כבר 240 כ"ס איבזור ואינטריור ללא תחרות.

לא חושב שהלנצ'יה דלתא שהזכרת כאן חזקה יותר מהגרסאות האלה.

הזכירו כאן עוד דגמים סטנדרטיים יותר מאלפה ולנצ'יה. מהתאור שלך לדעתי הם מתאימים הרבה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הלנציה מחולון לא שווה יותר ממחצית המחירון שלה.

רכב ליסינג, קילומטראז' גבוה ותאונה שהסוחר מנסה אולי להסתיר את חומרתה ע"י כך שהוא מציין שהרכב עבר תאונה ובכך בונה סוג של אמון.

מה עם פיאט כרומה?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

המ159 מאוד יקרה לתחזוקה ,מנסיון. אפילו יקרה יותר מהמקבילות הגרמניות.

כן היא סקסית,תא הנוסעים מרגיש מעולה ונראה מעולה ,יחידות הנעה שלה לא מדהימות,ותיבת ההילוכים לא חדה במיוחד.

אני מכרתי את הבררה שלי,הרגשתי שהכסף שאני מוציא על תחזוקה לא שווה את החוויה הכוללת. להבדיל מה330 שקדמה לה,שעלתה לא מעט גם היא לתחזוקה,בכל פעם שהייתי יוצא לנסיעה או פוגש בכיכר הייתי מבין לאן הכסף שלי הולך ולמה.

** עוד שבועיים הC4 שלי (לא אלפא ,קורבט) צריכה להיות משוחררת מהמכס. יאי. חזרה לימי הנעה האחורית.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...