Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי גימיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.רציתי לשאול האם מישהו יודע האם קיימת רצועת טיימינג או שרשרת בגימיני 2002? הרכב עבר 90000 האם יש לי דרך לבדוק אם הוחלפה רצועת טיימינג לא מזמן ו?

2. רציתי לשאול האם מוכרת לכם בעיה שנורת המנוע (כתומה) נדלקת וכן בעליות כשלחוצים על הגז תחילה הרכב לא מגיב ורק לאחר כמה זמן שאני לוחץ פול גז הרכב פתאום מזנק קדימה, (הגיר הוא אוטומטי).

תודה לעונים:)

פורסם

מ2001 שרשת תזמון, לא רצועה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגבי נורת מנוע,

לא רוצה לתת לך אבחנה מוטעית, אבל קרה לי בג'ימני וב90 אחוז מהמקרים היה מדובר בחיישן חמצן.

כמובן שמדובר בנורה שיכולה לסמן על הרבה תקלות, מומלץ לחבר למחשב ע"מ לקבל תשובה ופתרון מלא לבעיה.

פורסם

אפרופו חיישן חמצן, נזכרתי, בג'ימני 2000 שלי הייתה בעיה דומה של קרטועים ורכב "נחנק" אחרי מאמץ, רק אחרי התקררות בצד היה חוזר לעצמו.

היה מדובר בcrankshaft position sensor. החלפתי כזה מקורי ב₪290 מאייבי, בארץ רצו הרבה יותר.

מסתבר שהחיישן הזה משתגע ומתעייף אחרי כמה טיולים מאומצים בקיץ.

(לא יודע עד כמה המידע הזה יעזור לך, להזיק בכל אופן הוא לא יכול)

תנסה לחבר את הרכב לOBD תראה אם ייתן כיוון קצת יותר מדויק

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור הזה בשביל שיהיה למחפשים בעתיד מידע חיוני וגם שכל בעלי הג'ימני יכירו.

אם יש תקלה בחיישן של זווית הקראנק, הרכב בעיקר שכחם ובמאמץ יקרטע ואף יכבה. תפס אותי באמצע רמת הגולן בשטח, מבאס.

איך יודעים שמדובר בוודאות בחיישן ולא במשהו אחר?

הפתרון קל.

פותחים מכסה מנוע, מגיעים אל החיישן . הוא נראה ככה:

maxresdefault.jpg

שופכים עליו מים בלי להתבייש.

נכנסים לרכב, אם הרכב מניע - החיישן תקול.

שימו לב שמדובר בתקלה נפוצה מאוד בג'ימני ויכול לתפוס אתכם בכל מקום ובכל זמן. הולכים לחברה (לי עלה 220 כולל מע"מ)

מוודאים שאתם מקבלים חיישן שמתאים לשנתון שלכם! (לפני VVT/VVT/ מנוע עם רצועה/ מנוע עם שרשרת)

מרכיבים והבעיה נפתרה..

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...