Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודי תקלה p0089 p0670 ברנו מגאן DCI 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי טוב לפני כחודש השתחררתי מצה"ל,וקיבלתי מהורים את המגאן שלהם DCI 1.5 ידנית שנת 2007,הרכב גמע 260,000 עד עכשיו רובם אצלי ככה שאני יודע מה עבר על הרכב חיברתי ציפ שבודק תקלות עם חבר מפורום, להלן התקלות אם תוכלו להגיד לי מהם כי אין לי מושג איך לתרגם.

powertrain-p0670

powertrain-p0089-suction control vale stuck

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אל תתיחס לתיאור התקלה שתוכנה גנרית נותנת לך, תתיחס רק לקוד.

אם אני לא טועה תקלה p0670 מתיחסת לכשל במנגנון נרות חימום. האם בבוקר קר דרוש סטרטר ארוך מהרגיל בשביל להניע?

תקלה P0089 ככל הניראה קשורה לחיישן לחץ של המסילה.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, אני עשיתי לו את הסריקה עם מתאם OBD ותוכנת Torque, אם זה רלוונטי או עוזר לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כאמור הקודים רלוונטים, התיאור משתנה מרכב לרכב ולכן יש לחפש למה מתייחס הקוד בדגם הספציפי ולא לסמוך על הפלט של טורק ודומיו.

בכל מקרה אם לא מורגשת תקלה ברכב, שווה לאפס את הקודים ולראות אם הם חוזרים.

יום טוב גם לך

פורסם

תוכל להסביר לי איך מאפסים לו את הקודים של התקלות דרך הטורק? או שזה לא אפשרי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תוכל להסביר לי איך מאפסים לו את הקודים של התקלות דרך הטורק? או שזה לא אפשרי?

המלצה שלי, אל תאפס תקלות לפני שאתה בודק עם קליפ - סורק מקורי של רנו.

• תוכן חדש...