Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בספארק של החברה יש רעשי בועות בסלון, בעיקר בנסיעה בבין עירוני.

ידוע לי שזה אוויר במערכת קירור, במעקב שלי בשבועיים האחרונים, מפלס המים במיכל עיבוי יורד, בוצע בזמנו מילוי מים וניקוז אוויר, התופעה עברה לכמה ימים אבל חזרה עם הזמן ורעשי הבועות מתגברים.

מהסתכלות שלי, לא הצלחתי להבחין בנזילות, לא רואה גם טחינה בפקק שמן, גם בסלון אין רטיבות באזור הרגליים(רדיאטור חימום) .

יש למישהו רעיון לאן המים הולכים / מאיפה נכנס אוויר למערכת?

תודה.

פורסם

הרכב נקנה עם 80K ק"מ , כנראה היה בליסינג כלשהו, אין לי מושג מה היה עד אז אבל ביד הנוכחית לא התחמם.

אני מבין שאם באמת אין נזילות והכל נראה תקין כנראה ניכנס אוויר מהראש אבל אני לא מבין לאלן הולכים המים...

פורסם

לבדוק שוב ובאופן יסודי את עניין הסירקולציה- החשודה העיקרית בעיניי היא משאבת המיים ,אלא אם הרכב מראה התחממות בשעון ו/או לחילופין יש דליפה נראית לעין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

טוב, החלטתי לעשות ניקוז אוויר, לאוטו לקח המון זמן להגיע למצב שהטרמוסטת נפתח והוונטה התחילה לעבוד.

בזמן ההמתנה למצב בו הוונטה תתחיל לעבוד לחצתי קצת על הגז (1500 סל"ד) שמתי לב שהמים במיכל עיבוי עלו משמעותית וחלקם נשפכו, במצב הזה הוונטה עדיין לא עבדה, הצינור שאחרי הטרמוסטת התחמם לטמפ' גבוהה יחסית, החלטתי להמשיך להמתין, לאחר המקרה הזה שמתי לב להתנהגות מוזרה של הנוזל במיכל עיבוי (ניתן לראות בסרטון)

בסוף, אחרי הרבה מאוד זמן הוונטה התחילה לעבוד, המים שוב עלו מעל המכסה ודי הרבה נשפך, את המשך ההתנהגות ניתן לראות בסרטון המצורף.

לדעתי היתה כמות גדולה מאוד של אוויר במערכת שעכשיו נוקזה, מקווה שזה לא יחזור על עצמו אחרת יש כניסה של אוויר מאיפשהו.

חשוב לציין, הרכב לא מתחמם, נורת הטמפ' אף פעם לא נדלקת (אין שעון, רק נורות, קר ,חם)

אשמח לחוות דעת נוספת בנושא.

תודה.

עוד דבר, שמתי לב שאחת הצינוריות בחלק העליון של המיכל עיבוי מגיע לבית מצערת , הצינורית הזאת מאוד חמה, מה התפקיד שלה?

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

בצינורית הקטנה שהולכת למצערת לרוב התפקיד שלה היא לחמם מראש את האויר העובר דרך המצערת לסעפת היניקה. ישהם בדרך כלל 2 צינורות כאחה במצערת כניסה ויציאה. האם עכשיו לאחר ניקוז האויר המצב של מערכת הקירור תקין?

פורסם

כדאי שתתן למישהו מקצועי שיביט על המצב. ייתכן והטרמוסטט לא ניפתח כמו שצריך וייתכן כשל במשאבת המיים כמו שהוזכר פה ובנוסף אני מציע שתבצע בדיקת לחץ הפוך על מנת לשלול בעייה של פריצת אטם ראש.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
שלום חברים.

בספארק של החברה יש רעשי בועות בסלון, בעיקר בנסיעה בבין עירוני.

ידוע לי שזה אוויר במערכת קירור, במעקב שלי בשבועיים האחרונים, מפלס המים במיכל עיבוי יורד, בוצע בזמנו מילוי מים וניקוז אוויר, התופעה עברה לכמה ימים אבל חזרה עם הזמן ורעשי הבועות מתגברים.

מהסתכלות שלי, לא הצלחתי להבחין בנזילות, לא רואה גם טחינה בפקק שמן, גם בסלון אין רטיבות באזור הרגליים(רדיאטור חימום) .

יש למישהו רעיון לאן המים הולכים / מאיפה נכנס אוויר למערכת?

תודה.

ממליץ לבדוק את הפקק רדיאטור לפני שאתה נכנס לפירוקים ואיבחונים נוספים או פונה לעורכי דין

• תוכן חדש...