Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היבואן מודה בפה מלא שישנה ירידת ערך לרכב עקב תקלה (שלא באשמתך) או פגם ייצור ואינו מוכן לעשות שום דבר במסגרת האחראיות,

אני לא רואה שום דרך אחרת חוץ מחוודת דעת של שמאי לגבי הנזק וירידת הערך העתידית,

ובית משפט (כניראה תביעות קטנות)

שמאי בית משפט עורך דין מספיק ודיי עם ההמלצות המסבכות האלו!

פורסם
שמאי בית משפט עורך דין מספיק ודיי עם ההמלצות המסבכות האלו!

צודק,

פותח שירשור, ממליץ להסתובב עם האחוריים לכיוון היבואן, להתכופף ולפתוח את החריץ. אין צורך בחומרי סיכה, הכי כיף בלי.

או, בדיוק ככה בעלי מקצוע מומחים אוהבים אותך בארץ הקודש

יום טוב גם לך

פורסם
"היקף רחב"... זו חלודה שטחית ביותר, לפחות לפי התמונה.

אפשר לראות תמונה של הזפת בתחתית הרכב?

התכוונתי שהחלודה מכסה שטח גדול. אכן החלודה לא מזיקה ולא משפיעה על ערך הרכב ושאר קישקושים.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה ככה בהרבה מאוד רכבים, תקין לחלוטין סע לשלום.

בנוגע למריחה של הזפת צלם תמונה שנדע אם זה מקורי או לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

כאמור אני פתחתי בזמנו שרשור על חלודה דומה בפוקוס.

מאז עברו 7 שנים והמצב לא החמיר והאוטו לא התפורר. כל מה שהיה עם חלודה שטחית נשאר ככה וכל מה שלא היה חלוד גם נשאר כך. גם בפיאסטה חדשה במשפחה יש את אותה חלודה.

לגבי הזפת לא ברור העניין כי פותח השרשור נעלם. אולי ככה זה בכל הרכבים האלו או שספציפית הרכב שלו עבר איזה תיקון עוד במפעל וחלקו צופה מחדש. אם זה המקרה למיטב הבנתי אין ליצרן שום חובה לגלות המידע וסביר לדעתי שאפילו היבואן לא יודע זאת. כפי שכבר נכתב כאן בעבר - לא חסרים רכבים שמייד בתום הייצור או באמצעו יעברו לפס התיקונים לשם פתרון בעיה שצצה בבקרת איכות.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא נעלמתי, אני עוד פה.

המתנתי לתשובה של נציג שירות הלקוחות האזורי של היבואן.

1. הם מודים שיש רכבים שנמסרים כך ללקוח וזה בעיה שלו אם הוא חתם ולקח אותו מהם.

2. זה מהווה בעיה במכירה והם מוקלטים אומרים את זה, הם מוכנים להתעלם מהחלודה אם נגיע לעשות טרייד-אין חוזר בעתיד.

3. לא מוכנים להחליף או לתקן שום חלק וחוזרים ואומרים שזה חמצון ולא חלודה, ממה שאני מכיר חמצון זה שם עדין לחלודה.

4. מדובר על ניסן מיקרה ידנית שנת 2015, כנראה שלא סתם יש מבצעים והרכב עמד זמן רב לפני שנמסר אלי בגלל זה כדי לחשוד במצעים שיש על רכבים, כנראה שיש סיבה.

5. זפת לא צילמתי זה משהו שלא ידעתי שיש לי ברכב, כשבמוסך המרכזי הרימו לי את הרכב המכונאי שאל אותי למה שמתי זפת על הרכב כי הוא חדש, כשהוא הבין שזה לא אני הוא ישר שינה נושא שיחה.

6. תמונה של הזפת עדיין אין אבל מבדיקה אקראית במספר רכבים דומים שבדקתי אין זיפות דומה.

פורסם

שוב, אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש שזו בעיה.

תציץ מתחת לרוב הרכבים מהשנתונים האחרונים ותראה את אותה החלודה על כמעט אותם החלקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1. הם מודים שיש רכבים שנמסרים כך ללקוח וזה בעיה שלו אם הוא חתם ולקח אותו מהם.

זה פשוט מקומם אותי - מה מצפים, שכל לקוח שבא לקבל את רכבו החדש יבקש להעלותו על ליפט או יזחל תחתיו? (כנראה שזה מה שצריך, הזוי ככל שזה יישמע לסוכנים באותו רגע).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שוב, אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש שזו בעיה.

תציץ מתחת לרוב הרכבים מהשנתונים האחרונים ותראה את אותה החלודה על כמעט אותם החלקים.

במהלך 7 השנים האחרונות, יצא לי ולמשפחתי להחליף שלל רכבים, החל מחדשים מהסוכנות ודרך משומשות - באף אחת מהן לא היה משהו קרוב לתופעה הזו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אומנם עברו כ- 9 חודשים מאז ההודעה האחרונה בשרשור, אבל רציתי לציין שנתקלתי באותה תופעה של זפת בכל הגחון של ניסאן מיקרה חדשה 2016 אוטומטית. בנסיעות הראשונות הזפת התיז על הטמבון האחורי וגם טפטף מעט בחנייה. כשפנינו ליבואן נאמר לנו שהזפת נמרח ע"מ למנוע חלודה בזמן ההפלגה של האוניה, ושלא כדאי להסיר אותו גם בארץ מאותה הסיבה. מעניין אם יש בעיה ידועה של חלודה בכל הרכבים מסוג ניסאן מיקרה, ולכן היצרן מנסה למנוע אותה בעזרת זפת...

• תוכן חדש...