Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספריים אין מקשה, זה נותן חיי מדף ארוכים. הספריי של טופ-קולור מחזיק לי כבר חצי שנה.

החיסרון הוא זמן ה curing. הצבע יבש למגע אחרי 15 דקות, אבל הגיע לקושי הסופי שלו רק אחרי חודש. למשל עם האנטנה של הגג, שמוצמדת לפח בלחץ עם הברגה, הייתי צריך לחכות את החודש הזה, לפני זה היא פצעה את הצבע.

לגבי הטמפרטורה, הצביעה הכושלת שלי נעשתה ביום חורפי אחר הצהריים, כניראה ב 10 מעלות אם לא פחות. כמו שכתבו המגיבים כאן, זה החשוד העיקרי בכישלון, והחשוד המשני הוא היעדר צבע יסוד מתאים לפח חשוף.

הפעם קיבלתי מהמוכר הנחיות ברורות: 20-25 מעלות, כשגם הפח באותה טמפרטורה, ולא בשמש.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

• תוכן חדש...