Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי גולף חדשה עם המערכת הנ"ל. מעבר לאכזבה שאין אפשרות לשיקוף (מניח שזה קיים במערכת אבל חסום) אני נתקל בבעיה הבאה:

המערכת לא טוענת את כל רשימת אנשי הקשר מהנייד (גלאקסי S4) כך שלחלק מהשיחות המתקבלות אין לי את שם המתקשר על המסך, ובנוסף לא כל אנשי הקשר מופעים ברשימה שנטענת לרכב, כך שאינני יכול לחייג אליהם מהרכב. ניסיתי מחיקה וטעינה (ברכב) מספר פעמים, כלום לא עזר.

אני לא מצליח לגלות חוקיות למה חלק מהשמות מופיעים ולמה חלק לא (כל הרשימה אצלי בנייד באנגלית).

ברשימה שלי יש כ 1100 אנשי קשר. חשבתי שאולי זו הסיבה, אבל אין לי מושג. ברכב הקודם (פוקוס 2012) לא היתה בעיה זו עם אותו מספר של אנשי קשר כך שאני מניח שזו לא הבעיה.

האם למשהוא יש הסבר? מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה?

תודה

פורסם

לא יודע אם זה עוזר אבל לי יש פולו GTI עם כ 400 אנשי קשרומכשיר ONEPLUSE ONE. כל אנשי הקשר מסונכרנים. לגבי השיקוף בעיה ידועה. תחפש בפורום שירשורים אחרים. בגדול בגלל שחסמו את זה בארץ אין כל כך הרבה מקומות שיודעים אך ום אפשר להחזיר את זה

פורסם

האם הוא מעתיק את כל אנשי הקשר עד לנקודה מסוימת / עד לאות אנגלית מסוימת ואז מפסיק?

או שאנשי הקשר מועתקים אקראית מכל האותיות?

נסה את האפשרות הבאה (אחרי מחיקת אנשי הקשר מהמערכת באוטו):

1. כנס בטלפון לאנשי קשר

2. משם כנס להגדרות

3. סמן V בהצג רק אנשי קשר עם מספרי טלפון

4. באופציה של "אנשי קשר להצגה" - סמן רק את ספר הטלפונים שלך. אם אתה מסונכרן עם גוגל סמן רק את אנשי הקשר מגוגל ולא את כל השאר. הסיבה היא שגם אנשי קשר ממקורות אחרים כמו WHATSAPP, SKYPE וכו' מופיעים ברשימה המלאה באנדרואיד וזה יכול לבלבל את הסנכרון.

לאחר שעשית זאת, נסה שוב לסנכרן מול המערכת ברכב.

פורסם

תודה על הרעיונות, אבל זה בינתיים לא עזר.

הוא מעתיק אנשי קשר מ A - Z , כלומר אילו שלא הועתקו הם ראנדומאליים.

כשחזרתי על התהליך לאחר ביצוע ההצעות של דיטק, לא קבלתי בסוף התעליך של הסינכרון הודעה שלא כל אנשי הקשר הועתקו כפי שהיה בעבר, אולם הרשימה נראתה זהה למצב הקודם.

דרך אגב, לא מצאתי אפשרות ברכב למחוק את רשימת אנשי הקשר הישנה, ולכן פשוט עשיתי סינכרון חוזר והיה נראה שהוא מעביר שמות מחדש. האם יכול להיות שאם הייתי מוצא דרך למחוק הבעיה היית מאחוריי?

אשמח לרעיונות נוספים.

תודה

פורסם

כדאי לנסות למצוא איך מוחקים את רשימת אנשי הקשר. חייבת להיות אפשרות כזאת.

נסה לבדוק במדריך של החוברת. לאחר שמחקת נסה שוב מה שהצעתי.

יש עוד דרך מורכבת יותר להעברת אנשי הקשר אבל היא מחייבת מחיקת ספר הטלפונים מהמערכת. אין טעם לסבך אותך בשיטה הזאת לפני שנגלה איך מוחקים.

פורסם

לא מצאתי בספר הרכב אפשרות מחיקה. אני מניח שסינכרון חוזר אמור לדרוס את הרשימה הקודמת, לא כך?

מחקתי את הטלפון מהמערכת וצימדתי חזרה מחדש, אבל אני רואה את אותה רשימה חלקית של אנשי קשר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הייתי במוסך המרכזי של צמפיון גם בבני ברק וגם בראשל"צ, ואין להם מושג ממה הבעיה נובעת.

שלחו אותי לרדיו מילאנו שאמרו לי שהבעיה באחריות צמפיון (צודקים) אבל ינסו לעזור לי אם אגיע פעם אחרת.

בכל מקרה הנחתי שהבעיה היא בכמות הרבה של אנשי קשר שיש לי (מעל 2000).

ערכתי ניסויי, מחקתי את חשבון הגוגל מהנייד, והעתקתי כ 200 אנשי קשר לסים. הסינכרון עם המולטימדיה עבר בהצלחה וכל אנשי הקשר סונכרנו בהצלחה.

בשלב הבא החזרתי בחזרה את חשבון הגוגל, ומחקתי הרבה אנשי קשר ישנים ומאז הסינכרון מסתיים בהצלחה וכל אנשי הקשר עוברים חלק, כולל הודעה בסוף התהליך שכל אנשי הקשר הועברו בהצלחה (במצב הקודם היתה מתקבלת הודעה שלא כל אנשי הקשר הועברו).

תודה לכל מי שניסה לעזור.

פורסם

רגע, אז מה המסקנה, אלו תנאים צריכים להתקיים כדי שהסנכרון יצליח?

אגב, הדגשת ששמות אנשי הקשר אצלך באנגלית. מה קורה אם הם בעברית? המערכת מציגה את השמות בעברית?

אני מוטרד כי בקרוב גם לי תהיה מערכת כזו :)

פורסם

המסקנה שלי שהמערכת לא יודעת להסתנכרן עם כמות של יותר מכמה מאות אנשי קשר. יש לי כרגע כ 500 אנשי קשר שלחלקם יש 2-3 מספרי טלפון (משרד, נייד, בית..).

כולם אצלי באנגלית. המערכת לא תומכת עברית, ולכן מציגה אותיות בעברית כאוסף של ריבועים......

פורסם

לי יש רק 200 אנשי קשר וכולם מסתנכרנים. העברתי את כל אנשי הקשר לאותיות אנגליות אבל עדיין חלק מהם מוצג תקין וחלק עדיין מופיעים כריבועים. כבר עשיתי איזה 20 סינכרונים חוזרים.. יש למישהו רעיון?

• תוכן חדש...