Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 25 K . זוג + ילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם

ברשותי כרגע מאזדה 3 אקטיב 2009 62 אלף ק"מ יד 3 במצב מכאני מעולה, שאני מעוניין למכור עקב חסכון בתקציב.

אני מעוניין למכור את הרכב ב 50 K,ולחסוך את ה25\20 אלף שח לדברים חשובים יותר...

רוב הזמן אישתי עם הרכב ואני עם קטנוע.. פה ושם גיחות קטנות עם הרכב.

חשוב שתא המטען יהיה גדול יחסית (לא לגופות) לעגלה מקופלת וכו...

חשבתי על משהו חסכוני יותר ואמין כמו המאזדה.. יש מכונה כזאת ?

בחיפוש קל פזלתי לכיוון הרנו פלאונס בשנתונים 09-11,ניסן אלמרה, סקודה אוקטביה,רנו מגאן..

אשמח לקבל כיוון

תודה !

Mazda 3 active 09

פורסם (נערך)

יש לי הצעה מעט שונה בשבילך, שתחסוך לך כסף: היפרד מהקטגוריה "משפחתיות" ורד לקטגוריה "סופר-מיני".

קנה דייהטסו סיריון שנתונים 2006-7 - יש דווקא כמה עם נתונים לא רעים שראיתי באינטרנט. תקבל רכב אמין וחסכוני יותר ממאזדה3, ודי מרווח, בוודאי למשפחה קטנה עם ילד אחד. זה כמובן, במידה ואתה מצליח להסתדר עם תא המטען שאינו מקביל לזה שברוב המשפחתיות - ואת זה תצטרך לבדוק הלכה-למעשה עם העגלה שלך.

נ.ב.

בלי לזלזל בנתוני הרכב הספציפי שלך, אתה מאד אופטימי אם מישהו יתן לך 50 אלף שקל. תביט ביד2: מבין 156 מכוניות בשנתון ובאבזור כמו שלך, הרוב מבקשים בין 35 ועד 46 כלומר ממוצע 40 אלף...

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני לא חושב שתוכל למכור את המאזדה שלך ב 50K או במחיר הקרוב לזה. תפתח לוח יד 2 ותראה כמה מאזדות כאלה עומדות שם למכירה (מאות רק של שנת 2009).

פורסם
יש לי הצעה מעט שונה בשבילך, שתחסוך לך כסף: היפרד מהקטגוריה "משפחתיות" ורד לקטגוריה "סופר-מיני".

קנה דייהטסו סיריון שנתונים 2006-7 - יש דווקא כמה עם נתונים לא רעים שראיתי באינטרנט. תקבל רכב אמין וחסכוני יותר ממאזדה3, ודי מרווח, בוודאי למשפחה קטנה עם ילד אחד. זה כמובן, במידה ואתה מצליח להסתדר עם תא המטען שאינו מקביל לזה שברוב המשפחתיות - ואת זה תצטרך לבדוק הלכה-למעשה עם העגלה שלך.

המאזדה ממש לא חסכונית,שים לב שהפרדתי בין "המשהו" חסכוני ובין האמין..

חשבתי על הסריון אבל היא מאוד קטנה בשבילי והמרחב די חשוב לי, ובטיחות מעל הכל!

תודה

Mazda 3 active 09

פורסם
אני לא חושב שתוכל למכור את המאזדה שלך ב 50K או במחיר הקרוב לזה. תפתח לוח יד 2 ותראה כמה מאזדות כאלה עומדות שם למכירה (מאות רק של שנת 2009).

אצלי זאת הצורה החדשה.. ויש כאלה מתומחרות גבוהה יותר ועם ק"מ גבוה יותר

Mazda 3 active 09

פורסם

עדיין... הייתי מציע לך קודם לפרסם את הרכב שלך ולראות כמה טלפונים תקבל ואת מידת הרצינות של הקונים, כך תוכל לקבל הערכה על המחיר אותו תוכל לקבל תמורת הרכב שלך.

פורסם

אתה צודק,אבל לפני שאני מפרסם ומוכר את הרכב אז אני צריך כיוון.. בא נצא מנקודת הנחה שהמאזדה נמכרה...

על מה היית ממליץ ?

תודה

Mazda 3 active 09

פורסם

מהרכבים שרשמת לא תמצא לדעתי משהו חסכוני יותר בסכום 25K.

לדעתי אתה לוקח פה סיכון, כל רכב שתקנה בסכום הזה תצטרך לעשות לו ישור קו, ואם נוסיף לזה עלות תיקון תקלות בלתי צפויות, אז אני לא יודע אם שווה לבצע את ההחלפה.

אתה יכול לבדוק אולי יונדאי אקסנט, או רכבי סופר מיני כמו פונטו (חובה נסיעת מבחן).

אני אישית לא הייתי מבצע החלפה כזו אם לא הייתי חייב את הכסף.

תחכה לתגובות של עוד אנשים, אולי הם יוכלו לייעץ לך על רכב שלא חשבתי עליו.

פורסם

בפערים בין הסכומים שציינת, וכאשר יש לך לפי דבריך מאזדה 2009 במצב מעולה, הייתי שוקל במקומך להישאר עם המאזדה, שכן כל שינוי בעלילה במסגרת הרפתקה של רכישת רכב זול יחסית ב - 20K, יכול להפוך את הסיפור להרבה פחות כדאי.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

עדיין בעניין הסיריון - עד שלא תשב בתוכה, לא תבין כמה היא מרווחת. אני אומר את זה מניסיון של שנתיים וחצי עם המכונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אכן מרווחת,אבל בכל זאת הנושא הבטיחות חשוב בעיני כי אני לא לבד..ומידי פעם יוצא לי להכניס סולם 5 שלבים לרכב לצורך עבודה,ובמזדה זה גבולי.

Mazda 3 active 09

• תוכן חדש...