Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בענייני בטיחות רכב - I25 VS IBIZA FLOW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לעבור לרכב ליסינג קטן יותר ממה שיש לי כרגע ורציתי להתעייץ לגבי עניין הבטיחות

יש הרבה דגמים שברור מה ציון הביטחות שלהם אבל שני הדגמים הנ"ל קצת בעייתים מהבחינה הזאת

מדובר בדגמים שנת 2013 (מסיים תקופת חכירה של מישהו אחר במחיר מוזל)

סיאט איביזה סטיישן (FLOW) - קודם כל האיביזה הרגילה קיבלה 5 כוכבים כאשר נבחנה עם 6 כריות אוויר אבל בארץ היא שווקה רק עם 4 כריות אוויר - מה זה אומר ? האם ניתן להסיק משהו לגבי הביטחות של הרכב ללא כריות הוילון ?

חוץ מזה , האם מתוצאה של מרכב האצ'בק ניתן להסיק לגבי תצורה של סטיישן ? (או סדאן?)

האם בכלל ניתן לדעת משהו על הביטחות של הדגם הזה ?

I25 - כאן אמנם יש 6 כריות אוויר, אבל הדגם לא נבחן. האם ניתן להשתמש/להסיק משהו מציוני I20 או קיה ריו שחולקים פלטפורמה עם הרכב הזה ? האם גם כאן ניתן לדעת משהו למעט לגבי הביטחות ?

תודה לעוזרים !

פורסם

לגבי הI25 אתה יכול לבדוק את הציוני בטיחות שלה בארגון חברות הביטוח האמריקאי האמנם הרכב מעט שונה מבחינת מנוע-גיר אבל לא חושב שמבחינת בטיחות פאסיבית יש הבדל משמעותי בין 2 הרכבים -

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/hyundai/accent-4-door-sedan

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה

האמתי שזה רעיון מאד טוב לבדוק את התוצאות של ארה"ב ואוסטרליה (למרות שבאוסטרליה המבחן לא מתחשב במה שקורה במושב האחורי).

זה נותן לי אינפורמציה לגבי ה I25 למרות שחייבים להשוות לדגמים אחרים כדי לקבל מושג יותר טוב עד כמה הרכב בטוח.

האם למישהו יש מידע על האיביזה שכנראה לא משווקת בארה"ב ובאוסטרליה ?

• תוכן חדש...