Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש דרישה לתיבה אוטומטית זה משאיר לך שלושה דגמים בלבד בתקציב הזה:

פולקסווגן קאדי 1.9 דיזל עם גיר DSG6 שנת 2008 (לא בטוח שנכנס לתקציב).

רנו קנגו דגם חדש 1.6 בנזין שנת 2010-2011, גיר אוטומטי 4 הילוכים כמו בשאר דגמי רנו.

שניהם מאוד מרווחים, קנגו די אמינה בניגוד לתדמית של היצרן, לגבי קאדי לא מכיר.

יש גם פיאט פיורינו 1.2 דיזל עם גיר רובוטי, אוטו יותר קטן משמעותית ופחות מרווח. מודל 2011 בערך התקציב הזה.

כל השאר לא רלוונטיות כי אין להם גיר אוטו'.

עריכה: אולי גם סיטרואן C3 פיקאסו דיזל רובוטית מתקרבת לתקציב. זה לדעתי האוטו העדיף מכל הנ"ל לשימוש משפחתי.

פורסם

Kompy, אכן הרכב הוא א.צ.ז.

תודה על הרשימה, טוב לדעת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום חברים , במקרה ממש במקרה הגעתי אליכם כמו שאומרים בפוקס אז באמת בפוקס והשאלה ששאלתי עצמי , יש אנשים שממליצים על רכב מסחרתי קטן כמו ברלינגו וכדומה , ויש כאלה שיגידו , לא מתאים לי מגושם לא נוח אין מספיק אבזורים ובקציר לא בשבילי ומצד שני שאני מחפש בגוגל לקבל את התשובה לשאלה ששאלתי , אני רואה להפתעתי , שיש הרבה משוגעים כמונים אז יאללה אני קופץ לעגלה של המשוגעים לרכב מסחרי קטן כמו ברלינגו שלדעתי הוא רכב מומלץ מאוד ועם שדרוגים די נוחים שיכולים בהחלט להרגיש ברכב משפחתי גדול מאוד מאוד :) :) :) ומבחנתי אני רואה שיש הרבה אנשים שמשוגעים לרכבים כאלה מסחריים עם יתרונות הרבה יותר טובים , מאשר החסרונות אז אני כן היום אני מרגיש שאני לא לבד ונכנס לחברים המשוגעים שפשוט חולים כמוני על רכב כזה גדול משפחתי סופר דלוקס . באופן אישי אני גם ממליץ על ברלינגו 2017 - 2016 + 18 + 20 + + + ודווקא שמעתי שיש את הברלינגו והקנגו המוארכים הרבה יותר מהרכב הרגיל עם נפח תה מטען גדול מאוד ומשמעותי , שהופך את הרכבים הללו כאופציה טובה לרכב משפחתי .  תודה לכל החברים חזקתם אותי לרכב מסחרי להפוך אותו לרכב משפחתי ?! 

עריכה אחרונה על ידי aurya
  • רעיון טוב! 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...