Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

ברשותי כרגע קליאו ספורט 2002 ,

עקב חוסר בזמן יוצא שבקושי אני יוצא איתה לנהיגות , בנוסף לכך חברה שלי שאיתה אני גר ויודעת כמה חשוב לי הרכב פשוט מפחדת לקחת אותו.

אז לצערי, אני מחפש רכב קטן, בסגנון פיאט גרנדה פונטו 1.4, סקודה פאביה 1.4, סיאט איביזה או משהו שעולה לכם בראש שיחליף אותה כרגע...

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על הרכבים מבחינת אמינות, צריכת דלק, וכמה שאפשר התנהגות.

אשמח גם לשמוע עוד רעיונות שלא עלו לי.

שוב, התקציב הוא איזור ה35 זה המחיר שניתן לקבל על הקליאו פלוס תוספת שלי (גם החלפה תעניין אותי אם יש פה מישהו עם רכב שעונה על הדרישות, אבל זה כבר בפרטי ולא בתוך הדיון הזה)

תודה רבה על העזרה, לא שלם עם ההחלטה אבל אשמח לשמוע את דעותכם...

אמיר

עריכה אחרונה על ידי MR.sUB

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא סגור אם נכנס לך בתקציב, אבל אולי ב.מ.וו סדרה 1 מהשנתונים הראשונים נכנסת. נסה אולי פאביה או איזידה עם מנוע 1.6 וגיר ידני, האמינות צפויה להיות טובה (לפי מה שאני יודע). גם השנתונים צפויים להיות מוקדמים.

• תוכן חדש...