Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי מספר הצעות מחיר מנוסעי היבואן (הרכב באחריות)

בהצעה אחת רשום שהם מחליפים נוזל בלמים - האם חובה ו/או יש צורך בכך? הרכב עם כ-29,000 ק״מ (בהצעה מהמוסך המרכזי לא מצויין כלום לגבי נוזל בלמים)

בנוסף, האם ניתן לוותר על החלפת פילטר מזגן מבלי לפגוע באחריות? (מעדיף להזמין מקורי מחו״ל ולהחליף לבד)

מה עושים בטיפול 30k הסיאט?

שמן

פילטר שמן

פילטר אוויר

פילטר מזגן?

על התוסף כדאי לוותר?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי 318i
פורסם

מנסיון עם רכבים כאלה, ב30k זה לעשות פילטר שמן, אוויר ושמן.

ברקסים מחזיקים לפחות 45 50 k בנסיעות סבירות.

בעיה שבמוסך מרכזי זה יעלה הרבה יותר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אז נוזל בלמים כשאחליף רפידות להחליף או כבר עכשיו כי עברו שנתיים?

לבקש נוזל של ate שהבנתי שהוא oem?

תודה

פורסם

לא יזיק ואף רצוי להחליף נוזל בלמים, אם אתה עושה במוסך מורשה יבואו, אז הם שמים נוזל מקורי, קח בחשבון שזה יהיה יקר.

אם אתה עושה במוסך אחר, אז ate הוא טוב, ויש לך ליקויי מולי, ויש עוד הרבה חברות חוץ מate.

רון

פורסם

שהמכונאי יבדוק את מצב הבלמים לפני שתחליט אם תחליף או לא.

נוזל בלמים צריך להחליף לאחר שנתיים כי הוא מתחמצן, אין קשר לנסיעות, רק תדאג שינקזו מכל קאליפר.

אם רשום בספר רכב להחליף מסנן מזגן אז תחליף.

היצרן יודע ומכיר את הרכב מן הסתם לכן הייתי מקשיב ומייסם את ההוראות שלו.

גם אם הפילטר נראה טוב לא בטוח שהוא עם אותה יכולת סינון.

רועי

פורסם
לא יזיק ואף רצוי להחליף נוזל בלמים, אם אתה עושה במוסך מורשה יבואו, אז הם שמים נוזל מקורי, קח בחשבון שזה יהיה יקר.

אם אתה עושה במוסך אחר, אז ate הוא טוב, ויש לך ליקויי מולי, ויש עוד הרבה חברות חוץ מate.

קיבלתי הצעת מחיר ממוסך יבואן עם נוזל בלמים תחליפי שאין לי מושג מה טיבו ומי מיצר אותו (אברר לפני הטיפול)

אתם ממליצים לבקש מקורי?

איך אדם אם התחליפי מספיק טוב?

המחיר שלו בהצעת המחיר הוא כ-40 שקלים, ובמקט רשום DOT4 (בנוסף יש תמחור גם לעבודה)

ואיך אני יכול לודא שמנקזים מכל קאליפר את הנוזל הישן?

תודה לכם

פורסם

אהלן, אני גם ממתכנן בקרוב להחליף נוזל בלמים (לאון 2012), אשמח לדעת כמה מבקשים על זה, או אם מישהו יודע סדר גודל של מחירים יוכל לעזור לי גם.

פורסם

תשאל את המוסך אם אתה יכול להביא שמן ברקס בעצמך, כך תדע איזה שמן איכותי לקנות והפחות כסף.

לגבי וידוי ניקוז נוזל בלמים. אתה צריך לראות שהם מסתובבים אם מכונה וצינור ארוך ודק, והם מנקזים אוויר.

רון

פורסם

עשיתי את הטיפול, שאלה לגבי נוזל הבלמים

ראיתי שהעלו את הרכב על ליפט, וטפטפו נוזל בלמים מארבעת הגלגלים, ועוד עלה עובד נוסף לאוטו ולחץ מידי פעם על דוושת הבלם, זה אומר שבוצעה החלפה של כל הנוזל במערכת?

מה שמוזר לי הוא שחוייבתי על מיכל בודד של נוזל בלמים, כאשר משיטוט באינטרנט הבנתי שבאוטו שלי נכנסים לפחות 2 מיכלים

מה דעתכם?

תודה

פורסם

האמת שהייתי רחוק, אני לא יודע אם חצי ליטר או 250 מ"מ, אבדוק באוטו את מפלס שמן הברקס?

משנה אם האוטו עמד יום שלם לפני הבדיקה?

• תוכן חדש...