Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לבצע השחרת חלונות אצלי בסיאט לאון שנת 2007 ישנה בעיה קטנה עם החלונות המשולשים בצד שעשויים ככהנ מפוליקרבונט. נאמר לי שמדבקה רגילה של חלונות אינה נתפסת על החומר,האם ישנו חומר אחר או מדבקה מיוחדת שכן? ,אשמח לקבל ייעוץ ממי שכבר עשה.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בדרך כלל מדביקים על המשלוש מצידו החיצוני מדבקת ויניל קרבון או שחור מט, אפשר לנסות גם שחור מבריק, תלוי בצבע הרכב.

אצלי בלאון לא היתה שום מדבקה אך המשלוש היה מושחר מהחברה.

פורסם

את הפתרון הזה אני מכיר. ואסטתית הוא לא הכי יפה.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בעיה מוכרת מהמשולשים האחוריים של הלאון. כשאני ביצעתי את ההשחרה בזמנו אצל "סאן פילם" ברמת גן, הוא ציין בפירוש שלא ניתן לצפות את החומר הזה ומה שבד"כ עושים זה צובעים את המשולש מבפנים. הרי גם ככה לא רואים כלום דרכו בגלל שהוא כעור.

כחלק מתהליך השחרת החלונות, בוצעה צביעה למשולשים ובמשך כל השנים שלאחר מכן זה מעולם לא הפריע לי ונראה כמו חדש.

• אחראי פורום
פורסם

מעניין מה הבעיה להדביק. בכל מקרה, אם נדרשת בכל זאת שקיפות, אפשר לצבוע עם לאכה מגוונת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...