Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש יפני בסביבות 100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי פורש לפנסיה אחרי תקופה לא מבוטלת עם רבי ליסינג.

כעת הוא רוצה לרכוש רכב לעצמו בתקציב של באיזור 100K. עדיפות לחדש יד ראשונה 0 ק"מ.

מצאנו אלמרה בשלומו במחיר טוב אבל האוטו נראה באיכות ירודה כיאה לדגמים אמריקאיים.

הכיוון לרכב בגודל סופרמיני+. לא רוצה אוטו פחות מ4 -4.10 אורך. מצד שני נורא אהב מאזדה2 החחדשה.

בקיצור. אשמח לכיוון לאוטו שאמור לשמש אותו כ10 שנים בתקציב כזה.

פורסם

רוב הרכבים בקטגורית הסופר מיני+זנב ("תת משפחתיות") הן רכבים שמנסים לשלב טוב מכל העולמות: המחיר הזול והמנועים החדשים והטובים שיש לסופר מיני חדישה, ואת המחיר והשימושיות של משפחתית עם בגאז'. בפועל, מתקבלים רכבים מיושנים, עם מנועים בסיסיים ושימושיות סבירה ל-4 אנשים (הרכבים הללו דיי צרים). התחושה ש"חסכו עלייך". לך על אחת מהמצטרפות החדשות והאיכותיות לפלח הסופר מיני, למשל פאביה החדשה או מאזדה 2 החדשה. מהפאביה אני יודע להגיד לך, לא תתאכזב. על המאזדה לא נהגתי, אבל הביקורות אומרות שזה רכב קטן יותר, פחות מרווח, מעט יותר יקר ויותר מכוון- נהג.

פורסם

הייתי בודק את היאריס,מושבים נוחים,מרווחת מאחור,אמינות טובה ושמירת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טויוטה ספייס ורסו.

זה מיקרו-וואן שמבוסס על היאריס. קצת יותר מרווח מהיאריס אבל מציע תנוחת ישיבה גבוהה יותר (חשוב לפנסיונרים). מצד שני, הוא הרבה פחות מאובזר מהיאריס (אין מולטימדיה מקורית, אין שליטה מההגה, אין בקרת שיוט וכו').

אם כבר היית בשלמה אז למה לא שאלת על מיצובישי לנסר ספורטבק? גם יפני, גם מאובזר, גם נכנס לכם לתקציב מ-0 קילומטר וגם רכב חביב למדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איפה בכותרת רשום "משומש"? למה בן אדם צריך לקנות משומש ל10 שנים? הוא יכול לקנות את הקורולה שלו מליסינג ב80K ועדיין לא רוצה.

פורסם

אז שדוד שלך יבקש עזרה בפורום של fxp. אנשים פה מסייעים לקבל החלטות גם אם זה לא בדיוק מה שתכננת.

בקיצור נמרץ - אין רכב משפחתי יפני שניתן לרכוש במחיר שציינת. לכן נדרשת גמישות מחשבתית - או במחיר, או בגודל או בשנתון.

אם הוא אהב את המזדה 2 אז שילך עליה. עוד חצי מטר לא יעשה אותו מאושר יותר.

פורסם
אנשים פה מסייעים לקבל החלטות גם אם זה לא בדיוק מה שתכננת.

אני מספיק שנים כאן, כדי לדעת שיש פה אנשים שנותנים כיוונים ויש פנטזיונרים שעוד מעט יציעו מרצדס S500 2004 בתור אופציה.

עובדה שהזוכר כאן לנסר ספורטבק שבדיוק מתלבש על כל הדרישות. אז במקום ללמד אותי גמישות מחשבתית מהי, עדיף להתרכז בשאלה.

• תוכן חדש...