Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושב נהג - ניתן לשפר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני נוהגת בניסאן מיקרה 2014.

כפי שידוע לחלקנו, המושב מאוד לא נוח בלשון המעטה.

האם ניתן לשפר את הנוחות שלו?

יש דרך מסויימת לעשות שהגב לא יכאב לי כל כך?

אני כבר מיואשת. :-(

פורסם

כמעט כל התעסקות במושב תגרע מהתמיכה שלו (שבין היתר חיונית לריסון הגוף בזמן התנגשות) ועשויה לפגוע בפתיחה התקינה של כריות האוויר הצדיות שמותקנות בקרבו.

עדיף לבדוק שתנוחת הנהיגה יעילה - דבר שיכול לשפר את הנוחות משמעותית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מבקשת עזרה.

אני על סף החלפת הרכב עקב בעיית נוחות בנסיעה.

אני לא רוצה להחליף עקב סיבה כלכלית

אנא ממכם, בכל לשון של בקשה, עזרו לי אם ניתן כדי לייעל את המושב, או תעזרו לי במציאת פתרון.

אני מבקשת עזרה. :-(

תודה. (ממישהי שכנראה תשאר בלי רכב ועם כאבי גב איומים).

פורסם

אני גם מאוד סובל מרכבים עם מושבים לא נוחים, אחת הסיבות שמכרתי את רכבי האחרון היה המושבים הלא נוחים שלו, לקחתי לאחרונה טויטה פריוס לנסיעת מבחן והחלטתי לא לקנות אותה בעיקר בגלל המושבים, ברוב הרכבים היפנים שנסעתי בהם המושב היה מאוד לא נוח, הכי גרועים בינתיים היו מזדה אבל גם הונדה על הפנים, מסיבה לא ברורה המכניקה של הרכבים האלה מעולה אבל המושבים הם ממש מושבי קרטון גם ברכבים יקרים, הרכב היחיד שמצאתי עם מושבים שאני מרגיש נוח איתם זה רנו, אם אין אפשרות כלכלית להחליף רכב אני יכול להמליץ על מושב של דוקטור גב עם תמיכה בגב התחתון, פשוט מגיעים לחנות והם נותנים לנסות עד שמוצאים משהו שעוזר, לי עזרה כרית שמכרו שם זה משפר אבל זה לא פותר את הבעייה לגמרי.

• תוכן חדש...