Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שכבר שנים שאני נוהג (עם הפסקות) בסימולטורי נהיגה של משאיות. בנוסף התחלתי לראות בטלוויזיה תוכנית asphalt cowboys על נהגי משאיות גרמניים ואני ממש מקבל השראה.

לאחר שנועצתי עימכם בבעיות בריאות שמתלוות לנהגי משאיות, מתגבש במוחי רעיון להפוך את הנהיגה במשאית למקצוע שני ,ולא בארץ. כי בארץ נהגי משאיות הם עבדים. בתוכנית טלוויזיה שאני רואה, לנהג משאית מותר לנהוג רק עשר שעות ביום. נשמע סביר. זה יכול להיות מקצוע כזה שאעבוד בו לתקופות קצרות במידת הצורך.

בו נגיד שאני מסיים לימודים אקדמיים ומתחיל לחפש עבודה, או בדיוק מפוטר ממקום מסוים ומחפש מקום אחר. עד שאמצע עבודה במקצוע ואם זה ייקח מלא זמן אוכל בנתיים ללמוד נהיגה על משאית באירופה (בטח שם יצא לי יותר זול?), ולמצוא שם עבודה כנהג. כמה סיכויים יש לי כנהג זר להתקבל שם לעבודה? אגב השאלה מתייחסת גם לארה"ב.

בנוסף, הבנתי שכל עבודה כנהג משאית מחייבת חתימת חוזה העסקה של שנה?

פורסם

נסה לברר על קבלת אשרת עבודה למדינה שבה תרצה לעבוד,

לדעתי זה הסיכוי שלך

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

התנסתי בזה בקנדה. לא צריך דרכון או אזרחות קנדית, כן צריך ויזת עבודה, אשר בלתי אפשרי לקבל בלי לעבור כמה שלבים ובעיקר חייב להיות נוכח פיזית בקנדה.

פורסם

סליחה מראש...אבל ההודעה שלך ניראת לי משוללת מחשבה מעמיקה. מעבר לבעיית האשרה. רציתי שתחשוב על דבר אחר...יש הבדל ענק בין הרישמי למעשי. גם בארץ יש "רישמי" זמן מוגבל שאוסר לך לעבור מעבר. אבל מהכירות קרובה עם הענף כמעט תמיד ה"רשמי" לא נהיה מעשי...דבר שני, איך תחפש עבודה בארץ אם אתה תהיה בחו"ל??...

פורסם

ממה שהבנתי בחו"ל מקפידים מאוד שהנהגים לא יחרגו משעות שמותר להם לנהוג.

וחשבתי על לשלוח קו"ח לעבודות בארץ בזמן שאני בחו"ל, וכל כמה זמן כשמתאספים לי כמה רעיונות עבודה אז לקחת טיסה לארץ (זה אכן יהיה מורכב במציאות ולא בטוח יסתדר)

פורסם

אם אתה מוצא דרך ואיפה לשלוצ, תגיד לי...אני מאוד רוצה.

יש לי אזרחות, אבל משום מה, אני מתקשה למצוא דברים.

מעבר לכל, קח בחשבון שכל עוד אין לך שפה (לצורך הדוגמא: גרמנית), הסיכוי שלך לעבוד בתור נהג, מאוד מאוד קטן.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אם אתה מוצא דרך ואיפה לשלוצ, תגיד לי...אני מאוד רוצה.

יש לי אזרחות, אבל משום מה, אני מתקשה למצוא דברים.

מעבר לכל, קח בחשבון שכל עוד אין לך שפה (לצורך הדוגמא: גרמנית), הסיכוי שלך לעבוד בתור נהג, מאוד מאוד קטן.

מתוך סקרנות - איזו אזרחות ומהי סיבת הזכאות?

• תוכן חדש...