Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מיני עד 50k


Alonyam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

 

מתלבט בין שני דגמים

פיגו 207

1.4 סמק רובוטית

שנתון 09

קילומטרז 109000

מחיר 30,000 שח

 

או

פיאט פונטו איבו

1.4 רובוטית

שנתון 13

קילומטראז 62,000

מחיר 47,000 שח

 

אני מכיר את הפיז'ו מקרובת משפחה שיש לה את הרכב. היא נוסעת 2000 קילומטר בשנה לכן אעדיף לא להתייחס לאמינות של הרכב שלה (רק לשם הדיון תקלות חשמל קטנות פה ושם). באופן כללי לא צריך לספר לכם את הסטיגמות שיש על פיזו ועל פיאט.

 

אני מחפש להחזיק את הרכב שלוש שנים לכל היותר, נוסע מעט ק"מ בשנה ומחפש כמה שפחות הפתעות בדמות תקלות וצריכת דלק כמה שיותר טובה.

 

מה דעתכם?

×
×
  • תוכן חדש...