Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (הודעה ראשונה באתר...),

מתקין של מוטורולה בדק את הרכב ואמר כי לא ניתן להתקין חיישני רוורס מאחר ויש קורה מאחורי הפגוש האחורי המחוברת לשלדת הרכב.

לחילופין הציע התקנת מצלמה מעל המספר ומסך/מראה על מראת הרכב המקורית ב-650 ש"ח.

1. האם זהו פתרון מומלץ ?

2. האם חשוב לבדוק סוג/דגם המלצמה ?

3. האם המחיר סביר ?

תודה

פורסם

נכון שזה לא סימפטי כמו בגרסת הסדאן, אבל זה כן אפשרי. פשוט הוא מתעצל.

אצלי בגרסת הסדאן התקנתי בקלות כמו כל רכב רגיל.

אצל אבא שלי בגרסת הסטיישן אכן הקורה האחורית קרובה לפגוש- אבל לא צמודה! ולכן כן ניתן להתקין שם.

השיטה היא לשים חתיכת קלקר של 2-3 סנטימטר בין הקורה לפגוש ואז יש מרווח נוסף שמאפשר התקנה של החיישנים.

את החיווט יש להעביר מאחורח הפלסטיקים שבתא המטען.. יש עבודה אבל זה אפשרי!

מאיפה אתה בארץ? אם אתה רוצה אוכל לעזור לך בהתקנה.

שלומי

פורסם

הייתי מעדיף שמתקין יבצע את העבודה... אין לי ניסיון בדברים כאלה.

מכיר מישהו ?

מה דעתך על חלופת המצלמה ?

פורסם

סבבה, רק תדע שזה כן אפשרי.

בנוגע למצלמה - אם לא בא לו להתקין בפגוש אז שיתקין מעל המספר (רק שיקח בחשבון שגם זב לא הכי קליל בעולם כי צריך להיכנס מהצינור גומי שנכנס לדלת ולפרק את הדיפון שלה.

ודבר נוסף - קח בחשבון שאם המצלמה תהיה על המספר, לא תוכל לראות כלום בנסיעה אחורה כשדלת הבגאז' פתוחה :-D

שלומי

• תוכן חדש...