Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מתייעץ עבור חבר.

מחפש רכב משפחתי עם הנתונים דלהלן:

תקציב - עד 10k

נסועה - כ 10,000 ק"מ בשנה

משפחה - זו"צ + ילד

הכנסות - המחזור לא מאפשר חריגות מיותרות

בנוסף, מעדיף כמה שפחות להסתובב במוסכים (עד כמה שניתן כמובן)

חבר אחר הציע לו את הסובארו B4 שבתמונה. (והאמת לפי המראה החיצוני אני קצת חושש מהזנחה פנימית)

B4.thumb.jpg.b56647d69e6535f37d732990c29491ce.jpg

אודה לדעתכם והמלצותיכם

ותודה מראש לכל העונים

image.png.102cb6e3484791f365dc0409afef346f.png

פורסם

הזאת בתמונה לדעתי לא עוברת טסט, ואני לא יודע עד כמה היא עוברת חורף (אטימה למים)
מציע שתרד מהB4 ותחפש סובארו אימפרזה (הכי שמורה שאפשר), לאנסר, או ניסן טידה שהאחרונה יחסית יותר חסכונית בדלק ויותר נוחה בנסיעה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני 15 דקות, llaavvii כתב:

הזאת בתמונה לדעתי לא עוברת טסט, ואני לא יודע עד כמה היא עוברת חורף (אטימה למים)
מציע שתרד מהB4

הבחור הבטיח לו שתעבור טסט.

ההמלצה שלך לרדת מ B4 היא גם במקרה שעוברת טסט והמוכר יתקן מה שצריך?

פורסם

הבי4 שבתמונה נראית מוזנחת, ובלי קשר - זה גם רכב מאוד בזבזני בדלק ולא בדיוק מתכון טוב לאחזקה זולה.
כמו שאמרו לפני - עדיף אימפרזה, לנסר, פורד פוקוס דור 2 לפני הגיר הרובוטי, ניסן טידה, יונדאי גטס. 
הכי חשוב - לחפש רכב שמור, מטופל, מתוחזק כמו שצריך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אי אפשר לדעת מה המצב המכני של הרכב מתמונה בלבד, אבל הרכב נראה מוזנח.

בכל מקרה ב10 אלף שקל הייתי ממליץ לחפש משהו יותר פשוט חדש וקטן, בתקציב הנ"ל תוכל למצאו פיג'ו 301 משנת 2013+- או פורד פוקוס דור 2 משנת 2010+-. שתי רכבים שיהיו אמינים ומרווחים.
או סופרמיני כמו אופל קורסה או יונדאי גטס.

פורסם

אכן יש צורך לדייק.
השרשורים מתייחסים לפיג'ו 108\308\208\301 וסיטרואן C4\קקטוס וC3 עם מנוע בנפח 1.2 עם רצועת טיימינג מדור ראשון, יש כשל ברצועה שגרם ללא מעט תקלות.

בהודעה התכוונתי לפיג'ו 301 עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי, מנוע ה1.6 מאוד ישן בסיסי ואמין וכך גם הרכב עצמו, הדבר היחיד שידוע ברגישותו זה הגיר שמותקן בו, אך בשלב זה של החיים מספרים שהוא נפטר מרוב מחלות הילדות שלו וגם בגלל שמוסכים כבר מכירים אותו התיקונים זולים וזמינים. מומלץ לדאוג להחלפת שמן גיר כל 30-60 אלף קילומטר על מנת להאריך את חייו.

10 אלף שקל זה תקציב נמוך ולשלם פעם במספר שנים 700 שקל על החלפת שסתומים בגיר או 400 שקל על החלפת שמן זה לדעתי הרע במיעוטו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מצטרף להמלצה על פורד פוקוס דור שני,יש לי אחת כבר שנה וחצי + עם קרוב ל250K וחוץ מאיזה תקלה שטותית שאני עובר כרגע אמינה מאוד ,לא מהירה במיוחד אבל נוחה ומרווחת יחסית,חולקת הרבה מכלולים וחלקים עם מאזדה 3.אם תוכל למצוא אחת עם מנוע 2 ליטר זכית 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לאלמרה יש מחלה של פגושים שנותים לנשור מכל נגיעה, ואכן אמינה מאוד אבל ישנה מאוד.

לאנסר תוכל למצוא אחת שיחסית שמורה ורוסה מגלות אמינות מצויינת,

ניסן טידה גם אמינה וטובה.

• תוכן חדש...