Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש דיל לאילת החודש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לנסוע לאילת עם המשפחה. זוג+2 . בבדיקה באתרים הדילים מתחילים מעל 5000 שח .

לדעתי זה מוגזם לשלם כזה סכום וזה רק על המלון וארוחת בוקר. איפה הנסיעה וכל המסביב

אין לי בעיה גם על מקומות ליד אילת עם נסיעה של עד חצי שעה

אשמח על המלצות של צימרים ,יחידות דיור ,וילות

איפה אתם מחפשים דילים?

פורסם

ללא ספק חו"ל יותר נעים וזול מאילת. אבל עדיף לתכנן מראש וחצאת ביולי שיותר זול (למרות שראיתי היום כמה דילים זולים ברגע האחרון באתרים כמו חוליו, גוליבר ודקה 90).

לגבי דרכונים - מבחינתי כלל ברזל כי דרכון יחודש לא יאוחר מ-6 חודשים לפני תפוגת תוקפו של הישן, רצוי בסתיו או בחורף שבהם משרד הפנים פחות עמוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חם באילת ברמות ממש לא נעימות. הייתי שבוע שעבר, מעבר לזה שהעיר באופן מפתיע (או שאולי כבר לא מפתיע) ממש לא מלאה כמו שאני מכיר אותה מהעבר, עומס החום מקשה לעשות כל דבר, כולל להיות בבריכה או בים עד לשעות אחה"צ.

החום מוציא את ההנאה מכל דבר.

ורק שתבין באיזה חום מדובר - בשעה 11 בלילה ישבתי במרפסת של המלון והיו 37 מעלות בחוץ!

פורסם

הנה, רק דיברנו. דוגמה מצויינת למצב המלונות בארץ:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4686760,00.html

איזו תגובה אטומה של המלון.

לשם השוואה, בנסיעות עבודה לרומניה אני ישן בקראון פלזה בוקרשט. החדרים משופצים, מודרניים ונקיים למשעי (והוא נחשב בסטנדרט אירופאי רק ארבעה כוכבים). אין סיכוי שקראון פלזה בים המלח מגיע לקרסוליים שלו (המלונות של לא שופצו שנים) ואני בטוח שבים המלח הוא גם יקר יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
במחירים של אילת עדיף כבר לחשוב על כרתים, רודוס וכו'

בדיוק!

לרודוס בחוליו היום נמכרו כרטיסים ב 99 דולר הולוך ושוב לאדם, עוד 100 ירוקים ויש לך 3 -4 לילות !! עדיין יש מישהו שנוסע לאילת?

עכשיו נכנסתי, יש לך טיסות לרודוס ולקוס ביוון ב 100 דולר! באמת אין יותר טוב מזה, תבדוק בית מלון זול ב BOOKING ולך על זה.

תהיה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...