Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ 30K

XghostdogX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי גיא, ואני לא מבין גדול ברכישת רכבים רציתי לדעת מה הייעוץ שתוכלו לתת לי לגבי ג'יפים

התקציב שלי הוא בין 30-40.

אני לא מעוניין בג'יפ לצורכי שטח פשוט הסוג רכב הזה נורא מושך אותי ורציתי לדעת אם מומלץ או לא, אני מתכנן בעקרון ג'יפ לצורכי נסיעה רגילה על הכביש.

מה היתרונות והחסרונות ואילו רכבים הייתם ממליצים לי?

האם בכלל שווה לי לרכוש ג'יפ לא לצורכי שטח?

אשמח לשמוע דעתכם.

פורסם

אתה מחפש ג׳יפון, לא ג׳יפ.

בתקציב שלך יש מתמודד עיקרי אחד - דייהטסו טריוס. פה ושם תצליח למצוא גם כמה הונדה hrv או טויוטה ראב4, אבל הם יהיו ישנים יחסית.

כדאי? לא ממש. הטריוס יהיה איטי, לא נוח ולא בטיחותי. ההונדה והטויוטה יהיו ישנים יחסית לרכבים משפחתיים ״רגילים״ שתוכל למצוא בתקציב הזה. אבל אם בא לך, לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה לגבי ג'ימני?

ג'ימיני כרכב מרכזי יהיה נוראי,רכב שטח מעולה,עיצוב שקורץ לאוהבי המדרכות אבל זה לא מה שהוא,הוא לא מרווח,נוח,מקום אחסון? שכח מזה..

פורסם

מיותר לקנות רכב שטח (ג'יפ) אם אתה לא מתכוון לרדת איתו לשטח.

תחפש בין כל עדת הג'יפונים מה נראה לך מתאים. כמעט כל יצרן מציעהאת הוורסיה שלו לנושא - יונדאי טוסון, טויוטה ראב 4, הונדה HRV ו CRV, סובארו פורסטר, דיהטסו טריוס, מיצובישי אאוטלנדר דור ראשון ועוד ועוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מה לגבי ג'ימני?

ג'ימני הוא דוגמא מצוינת לפשרה שאתה צריך לעשות בשביל ה"סוג רכב הזה". בכביש הוא איטי (מהירות מרבית על הנייל 135 קמ"ש, בפועל מעל 100 זה כבר מרגיש סוג של הרפתקאה), לא חסכוני בדלק (1:9-1:10 בדגם האוטומטי), לא נוח (מתלים קשים, מקפץ על כל מהמורה בכביש) ובעיקר מאוד מאוד צפוף (תא מטען של 100 ומשהו ליטר ורוחב קצת יותר גדול משל סמארט).

אם אתה קונה ג'ימני ולא יורד איתו לשטח אתה סתם סובל ולא נהנה מהיתרונות שיש לרכב הזה להציע לך. זה כמו לקנות מפזר חום ולהפעיל אותו רק בקיץ, כי אתה אוהב את הסוג של הזה של מכשירי החשמל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גראנד ויטארה הוא גם אופציה , הוא קצת עדיף על הגימני מבחינת הנוחות היום יומית שלו אבל עדיין נחות לעומת רכב משפחתי רגיל.

פורסם

תרד מהעניין של הג'יפ, תמצא רק רכבים ש-חוץ מישיבה גבוהה ו"שולטת" (למרות שיש עכשיו יותר ויותר ג'יםונים על כבישי מע"צ), לא תמצא בהם דבר- לא בטיחוטתיים, לא מאובזרים, לא נוחים, לא חזקים, לא חסכוניים, לא מאובזרים...

ויכול להיות שננהגו בשטח ואז יכול להיות בלאי מוגבר

• תוכן חדש...