Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מיצובישי משומשת כזו לפני כמה ימים ואני נדרש לטיפול.

מעלעול בפורומים התרשמתי שעלות טיפול היא סביב ה750 ש״ח.

התקשרתי למוסך המורשה בעירי ונאמר לי שעלותו היא 1300 ש״ח.

לאמא שלי רכב זהה והיא אמרה לי שגם לה לקחו 1300 ש״ח.

הרכב עדיין באחריות ולכן אטפל במורשה.

האם זה באמת המחיר לדעתכם? (ומנסיונכם, למי שיש את הרכב).

נשמע לי מאוד יקר. בדיוק מכרתי סקודה פאביה שעלות הטיפולי 15000 היה סביב ה600.

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול ראשון למיצובישי ספייס סטאר כולל שמן, פילטר שמן ופילטר מזגן. זה לא טיפול שאמור לעלות 1300 ש"ח, כנראה שהכניסו לך במוסך משהו נוסף שאינו חלק מהטיפול הרגיל.

פורסם

אצלי טיפול ראשון עלה 730,לכן המחיר הזה לא הגיוני.

יש פער בין המוסכים,כמו כן תבקש הנחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי בעבודה שני חברה עם ספייס סטאר, לשניהם על הטיפול הראשון החליפו בלמים. אחד מהם נוסע כל החיים שלו בינעירוני.. הרפידות שלו לא יודעות איך ניראה הדיסק.

זה למה 1300 שקל.

יום טוב גם לך

פורסם
ידיים למעלה - זה שוד!

730 שח על שמן, פילטר שמם ופילטר אוויר?

ברוך הבא למוסך מורשה יבואן,אצלי בפנדה בטיפול השני שכלל: שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,רפידות,מצתים,פילטר מזגן 1400 שקל וזה לפיאט פנדה,ככה שאין מה לעשות.

אצלי כאמור הרכב נוסע הבעיקר הררי ובטיפול הראשון לא היה צריך רפידות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא הכן אחזקה זולה אבל בגלל האחריות אנשים כבולים למורשה יבואן ופה הבעיה של המחיר. טיפול רגיל (לרכב הזה) אמור לעלות לא יותר מ400 ש"ח.

פורסם

שוב,בicar שבחנו ספייס סטאר כמה חודשים,טיפול ראשון עלה בדיוק כמו אצלי ללא צורך ברפידות.

אולי הבעלים הקודמים נסע ככה שכן יש צורך.

פורסם

אחזקה זולה מורשה יקר. זה אחת הבעיות שהרכב עדיין באחריות , אתה כבול למחירים המופקעים. וגם אם זה היה 3000 שח לטיפול היית משלם בלית ברירה.

• ספונסר פורום
פורסם
אחזקה זולה מורשה יקר. זה אחת הבעיות שהרכב עדיין באחריות , אתה כבול למחירים המופקעים. וגם אם זה היה 3000 שח לטיפול היית משלם בלית ברירה.

מאור ,כבר מזמן אין חובה לטפל ברכב במוסכים מורשים בזמן האחריות, בעל הראכב יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה ועדיין לשמור על האחריות של הרכב.

מתוך הצו לפי סעיף 50 ב', לחוק ההגבלים העסקיים, התשמ"ח, 1988:

כל בעל רכב רשאי להחליט היכן ברצונו לקבל שירות לרכבו, גם כאשר הרכב עדיין במסגרת האחריות של היבואן. משמעות הדבר הינה כי אין חובה לטפל ברכב רק במוסכי השירות של היבואן, גם כאשר הרכב בתקופת האחריות, וזאת בטיפולים שוטפים ותיקונים שאינם קשורים לאחריות.

למען הסר ספק, היבואן

אינו רשאי לשלול את האחריות הכוללת לרכב

אם בעליו בחר לבצע את הטיפולים התקופתיים במוסך מורשה - שאינו מוסך שירות מטעם היבואן.

אורן

פורסם

אורן, זה לכאורה נכון, אם כי היבואניות עוקפים זאת די בקלות על ידי מה שנקרא "מחווה של רצון טוב"

אחריות שנה נוספת של "רצון טוב" וכד', אלו ניתנים אך ורק למי שטיפל במוסכי מורשה יבואן בלבד, זה תנאי מחייב, והם לא מסתירים זאת.

על כן אנשים חוששים מהיום שאחרי האחריות, שיצטרכו את ה"רצון הטוב", ומקפידים ללכת למוסכי מורשי היבואן.

• ספונסר פורום
פורסם

רק שבמשך תוקפת האחריות הם הוציאו סכומי כסף גבוהים בהרבה, אז מה ההיגיון כאן? לשלם כל שנה אלפי שקלים יותר כדי שאולי נחסוך כמה מאות בשנה הרביעית?

פורסם

ברכבים זולים ההבדלים לא אלפי שקלים,כשקונים רכב חדש,אני באופן אישי לא לוקח סיכונים במקרה של תקלה יקרה לבדוק כמה קל ליישם את החוק.

• תוכן חדש...