Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כ10 חודשים קניתי אמפרזה 99 ב6500 ש"ח בלי להתיעץ בלי כלום .

שילמתי שכר לימוד 2000 ש"ח גיר (יבוא) ועוד ועוד .

עכשיו למעשה סיימתי את התשלומים על הרכב והוא "שלי"

מיד חודשיים יש איזה תקלה נניח 350 400 שח .(השבוע ניתק מוט ההגה מהגלגל 380שח)

התחלתי להסתכל קצת על רכבים יותר מתקדמים נניח קורולה 06 07

שהבנתי שהיא נורא אמינה.

שאלתי היא : חוץ מנוחות שבודאי שיש הבדל (לא ציינתי זה משפחתי)

האם זה גם יחסוך לי כלכלית(תקלות דלק ) , היום הרכב שותה כ1/10 ביטוח מקיף אני לא ירכוש כך או כך .

חשבנתי שקורולה 06 תעלה נניח 25 k זה בערך 500 שח בחודש ל 3 -4 שנים

האם באמת (לרוב)לא יהיו תקלות (גיר ,מנוע,) או 300 400 שח תקלות אחרות בחדשים ??

מצטער על האריכות אשמח לכל חו"ד טיפ או המלצה אפי' לרכב אחר,

מנסה לחסוך שכר לימוד עתידי.

(כללי השימושים שלי כ 40 ק"מ ביום איזור המרכז

ואני ממש לא מפונק העיקר לא להתקע ולא לשלם יקר)

פורסם

התחלתי להסתכל קצת על רכבים יותר מתקדמים נניח קורולה 06 07

שהבנתי שהיא נורא אמינה. (רכב משנת 2006 = כמעט 10 שנים על הכביש והוא מתחיל להתיישן)

האם באמת (לרוב)לא יהיו תקלות (גיר ,מנוע,) או 300 400 שח תקלות אחרות בחדשים ?? (תלוי איך תחזקו את הרכב ואם טיפלו בו כמו שצריך, חוץ מיזה יהיו תקלות קרוב לודאי כי הרכב מתיישן אבל להגיד לך 100%- זה רק מגדת עתידות/קוראת בקפה יכולה...אולי...)

תשובות באדום.

מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, יעזור לך להתמקד קצת ולקבל תמונה כללית טובה יותר על שוק הרכב והצרכים שלך.

פורסם

כפי שאמר איתמר - אי אפשר לדעת.

25K ל-2006 יתנו לך מכונית די טחונה - אולי כדאי לך לרדת שנתון אחד.

בעיקרון אשתי נוסעת בקורולה 2005 שלא היו לה חיים קלים לפני שהגיעה אלינו - עד כה שנה וחצי וקרוב ל-35000 ק"מ משעממים עם טיפולים בלבד.

מאז שקניתי את הרכב הוא נכנס לשלושה טיפולים תקופתיים שעלו ביחד 2800 ש"ח, והחלפתי ארבעה צמיגים בעלות של 1200 ש"ח.

ברכב בגיל הזה זה עניין של מזל, אבל לקורולה יש בסיס טוב, והסיכויים לבעיות מעניינות ויקרות הם קטנים.

צריכת הדלק אגב בנסיעה משולבת היא 11-12 ק"מ לליטר.

בכל מקרה עקב בעיות של בוצה במנוע יש להקפיד על שימוש במסנן שמן מקורי ולא בתחליף סיני זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...