Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, אני זוכר שנפתחו פה בעבר כמה שרשורים ועברתי על חלקם.

דבר שני, מעולם לא טסתי לחו"ל ואף פעם גם לא נמשכתי לעניין הזה.

 

אני מעדיף טיול או יותר נכון להגיד חופשה כמה שפחות מסובכת, כלומר בלי יותר מדי נדידות ממקום למקום (גם כי זו פעם ראשונה) - להשתזף בים, לשתות בירה, תאילנדיות וכו'. כולם אומרים שקוסמוי זה המקום הכי טוב בתאילנד, האם יש טעם להישאר שם כל הימים או שאין באמת מה לעשות שם כל כך הרבה זמן? באיזה חודשים הכי מומלץ לטוס? האם זה נכון שאין טעם להביא דברים כמו ביגוד ולקנות הכל כבר שם?

 

אשמח לקבל מידע מועיל והמלצות אישיות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בן כמה אתה, עם מי אתה נוסע, אוכל כשר חשוב לך?, אוהב להיות בקרבת ישראלים גם בחו"ל או רוצה לנסות דברים חדשים? נופים יפים או איזורים אורבניים? חיות והרפתקאות? מסיבות? מעדיף תיירות אירופאיות או תאילנדיות? או בתשלום? חשפניות? בתאילנד יש לך הכל ובגלל זה חשוב להתמקד במה שאתה אוהב.

 

אם זה להשתזף בים, לשתות בירה ותאילנדיות - קו סמוי אכן המקום המושלם בשבילך. הוא משלב מסיבות סבירות, פאבים טובים, מלונות יפים, חוף יפה ותאילנדיות. יש את פטאיה ופוקט אבל לטעמי זה בית זונות מוגזם - לא נהניתי שם.

 

אם אתה בכיוון של קניות, אתה צריך גם יומיים בבנגקוק איך שאתה נוחת. לאחר מכן סע למקום אחד ותשאר שם. אל תקפוץ ממעבורת לסירה ומסירה למטוס כדי לסמן כמה שיותר V ברשימת "גם אני הייתי שם" - זו טעות.

 

אם אתה בכיוון של נוף יפה, בידוד מוחלט, תיירות מדהימות, שיזוף ושקט מישראלים, אבל ללא תאילנדיות - סע לקו פיפי.

 

תמקד קצת יותר ואז אני אוכל לעזור לך.

פורסם
בן כמה אתה 27, עם מי אתה נוסע לבד/חבר, אוכל כשר חשוב לך? ממש לא, אוהב להיות בקרבת ישראלים גם בחו"ל או רוצה לנסות דברים חדשים? פחות ישראלים נופים יפים או איזורים אורבניים? גם וגם חיות והרפתקאות? קצת מסיבות? בקטנה מעדיף תיירות אירופאיות או תאילנדיות? גם וגם או בתשלום? חובה חשפניות? גם בתאילנד יש לך הכל ובגלל זה חשוב להתמקד במה שאתה אוהב.

איך מלון IBIS? הייתי רוצה לסגור את הפינה של הטיפה והמלון ב-10K ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

על פניו, אני מתרשם מכך שהדרום תפור עליך. גם אני התרשמתי לטובה מקוסאמוי וקופנגן. הצפון הוא יותר בסגנון אקטיבי, ולמרות שגם שם נהניתי, אני מוצא אותו פחות מתאים לאופי החופשה שציינת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ממה שזכור לי בפוקט לפני 5 שנים איביס מאוד יקר.

עיצה שלי: מלונות שם נועדו רק לשים את הראש בלילה ואפשר לסגור חדר גם באותו רגע.

כל מלון/גסט-האוס שנכבד את עצמו ייתן לך לעשות סיבוב לפני שאתה סוגר חדר, נכון שזה יהיה טיפה יקר מלסגור אותו מראש, אבל עדיף לשלם מראש, להגיע למלון ולגלות חדר ג'יפה או מלון שרחוק מאוד מהאיזורים המתויירים.

 

אגב, תתרגל לחדרים שהמקלחת זה דוש שיוצא ליד האסלה בחדר שירותים קטן, במלונות היותר מפוארים יש מקלחונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פוקט היא פחות "אי" במובן הקלאסי

למרות שכך היא שוקקת מאוד בלילות - בעיקר פאטונג

אם איזור פוקט יש לך את קראבי וראיילי ביץ שהם יותר "אי" או החלק שצפוני לפוקט אבל הרבה יותר שקט.

לבלות חודש באי נראה לי בזבוז, אני הייתי מקדיש שבועיים לוויאטנם שיש בה גם חופים משגעים וגם טבע ותרבות שכבר לא קיימים בתאיילנד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פוקט (פאטונג) אזור לא יפה לדעתי, מלא בזונות, מאפיה רוסית ואלימות לפחות מה3 לילות שיצא לי לבלות שם.

 

שבוע בקופנגן (כמובן-בפול מון) אין יותר מדי מה לעשות שם אחרי הפול מון אלא אם כן אתה בקטע של מסיבות טבע ושבוע-שבועיים אחרי הפול מון יש לך שם HALF MOON שזה מסיבת טבע מטורפת מדהימה שאישית נהנתי בה יותר מהפול מון.

 

קוסמוי יש הכי הרבה מה לעשות - קניונים, מסיבות, בטן-גב על החוף, אטרקציות, מסעדות, הכל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

בקוסמוי אולי יש הכי הרבה אופציות אבל גם יש הכי הרבה ישראלים וזה נהיה מעיק בשלב מסויים.

 

קופנגן מתה אם זה לא ב FULL MOON או HALF MOON. היינו שם סתם במשך כשבוע והמקום היה מת. (חודש פברואר) אחרי 3 ימים במרכז העניינים החלפנו מלון למשהו מפואר ופסטורלי בהרים.

 

קופיפי אחלה אבל הוא אי מאוד קטן וממצים מהר.

 

ריילי ביץ' זה מקום לנסוע עם בת זוג כי אין שם יותר מדי מה לעשות. מקום אינטימי כזה. הכל נסגר סביבות 9-10 בערב.

 

צריך לתכנן את הטיול בסדר לוגי מבחינת העברות כי לפעמים יש לך איים שיש ביניהם טיסה של חצי שעה ליעד א' או יום שלם של היטלטלות במעבורות ליעד ב'.

 

 

הכי חשוב לתזמן את התקופה בשנה שאתה נוסע שלא תיפול על חורף ,אצלם זה לא עונות מסודרות כמו אצלנו.

 

אנחנו היינו בין סוף ינואר לאמצע פברואר ( 21 יום) והיה קיץ כל הזמן למעט יום אחד קצת מעונן.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת מיקום, קוסמוי הולך עם קופנגן וקו טאו. פוקט הולך עם קופיפי. (אם רוצים להתנייד בספינה ולא עוד טיסות).

 

קופיפי עמוס בישראלים בדיוק כמו קוסמוי. פחות ישראלים יש בחופים השקטים (לא ציאוונג או לאמאי בקוסמוי ולא בהאד רין בקופאנגאן ולא בטון סאי או דולום בקופיפי).

 

לדעתי:תתחיל מקוסמוי, יומיים בציאוואנג כי אתה שם בפעם הראשונה, אז להרגיש את הבלאגאן. אח"כ לעבור לחוף שקט יותר בקוסמוי לכמה ימים. לשוט לקופנגאן לפול מון (לא תוכל לחזור בלי להגיד שהיית) ולהשאר אחרי לימים שקטים באי. אם תתחיל להשתעמם, תמשיך לקו תאו, תרגיש אי אמיתי, מקסים ויחסית בתולי + צלילות. אח"כ יומיים בנגקוק בחזור, לראות את ארמון המלך ולקניות. אם מעניין אותך אז גם מעודון חשפנות אחד או שנים ומסאג'.... (שוב כדי לספר לחברים :-) )

×
×
  • תוכן חדש...