Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לשים פס לדים מקדימה, שמעתי שניתן לחבר את הנורות לפיוז של של הכפתור שמדליק את אורות הרכב מבחוץ, אני רוצה שזה יפעל בדיוק על ידי הכפתור הנ"ל.

מצאתי את הפיוז, מספר 12, אך לא הבנתי ממש איך לחבר, כיון שאין לי ידע רב בנושא, אשמח לשמוע איך לעשות זאת.

פורסם
אתה יכול להעביר חוטים מהמנורה בתיקרת הרכב, דרך הקורות

זה בעיה, הבנתי שצריך לחבר את החוטים של הלדים פשוט לפיוז וככה זה יפעל בכל פעם שאני אדליק את הנורות.

פורסם
זה בעיה, הבנתי שצריך לחבר את החוטים של הלדים פשוט לפיוז וככה זה יפעל בכל פעם שאני אדליק את הנורות.

בכלל לא בעיה אחי.

וכמו שאורן אומר, אם תצטרך עזרה שלך פרטית

פורסם

מחזק את ההמלצות שנתנו לך,

גם אני חיברתי לנורה למעלה, את הכבל העברתי דרך הגומיה בצד הנוסע.

אסתטי, לא מפריע לכלום.

נדלק רק בפתיחת הדלת.

זה יכול להיות שרשור עזר לכאלו שירצו לעשות זאת בעתיד, לכן עדיף להדריך פה ולא בפרטי.

123.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני עשיתי את זה בצורה קצת שונה(סקודה פאביה 2005)

פירקתי את כל הפלסטיקה של הדאשבורד, לקחתי מהמתג וב"עלוקה" חיברתי את הלדים בצורה שהם דולקים רק כשהמתג פועל והעברתי דרך הפלסטיקה

פורסם

רב תודות לכם !

אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי כאן, כיצד לחבר זאת למנורה בתקרת הרכב ...

אכן, נושא זה יכול לשמש אנשים אשר בעתיד ירצו לעשות זאת, אשמח להסבר קטן בבקשה ! לפי כך גם ארכוש את הלדים ...

פורסם

תספר לנו איזה רכב יש לך.

תפרק את הבית נורה, תשייף מגעים, תלחים 2 חוטים ותתחיל להעביר מאחד הקורות/גומיות.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מאיפה אתה? אם אתה מאזור טבריה/קצרין אעזור לך בכיף.

בעיקרון לא ממליץ לחבר לפיוז של אורות הדרך,הזרם שם גבוהה מידי ומקצר את חיי הלדים,אפשר להוסיף נגד אבל זה כבר לחשוב מעבר.

גם אצלי ברכב התקנתי תאורת רגליים,אם תרצה תמיכה טכנית בוואטסאפ תשלח לי את המספר שלך בהודעה פרטית.

IMG_20150716_104459.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מניח שהרכב שלך די זהה לפורטה שהייתה לי מבחינת פירוק,מה מפרקים:

כל החלק של המנורה מעל המראה עם מחזיק המשקפי שמש.

את הגומייה מעל דלת הנהג.

וזהו בעיקרון,כל השאר זה להעביר חוט,להלחים לאן שצריך בבית מנורה ולקבע את החוטים והלדים במקומם.

מאוד קל ועלות החומרים היא כ30 ש''ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אהה זיל הזול, בעצם רק עלות הלדים.

תודה רבה.

אכן תוכל למצוא פסי לדים ממש במחירים של עשרה שקלים באייבי לדוגמא

אך קח עצה ותתקין אותם בצורה כזאת או שיהיה לך מתג כיבוי והדלקה

או שידלקו בפתיחת דלתות

אחרת אחרי תקופה זה כבר נמאס, לטעמי בכל אופן, אין כמו לנהוג בחושך כשכל הרכב חשוך

זה יותר נעים וגם מבחינת תאורת צגי המהירות והסל"ד.

פורסם

נכון ולכן אנחנו ממליצים פה שהלדים ידלקו עם פתיחת הדלת.

• תוכן חדש...