Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל וכל מי שאני שואל אומר לי להתרחק.. גם מעט הביקורות שהצלחתי למצוא באינטרנט... אבל הנתונים והכל כל כך יפה וטוב - יש מצב שהרכב עד כדי כך גרוע??

שברולט אבאו, שנת 2009, יד 2, 100 אלף קילומטר, 19,000 ש"ח - היא מתחייבת בבדיקה.

jgzzgynjkniz.jpg

פורסם

במחיר הזה הוא יכול להיות אופציה,הפלסטיקה זולה ואיכות הרכבה גם לא מזהירה,למשל תחזיק בכוח את הידיות של הדלתות ואתה תשמע ציקצוקים,מנוע רועש יחסית.

אבל במחיר טוב זאת יכול להיות אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז מה טוב בו אם הוא אפור בכול השאר?

המחיר,זה הדבר הטוב בו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם כבר ראית את הרכב הספציפי הזה?

זה די פשוט - אתה מקבל רכב משנתון מתקדם יחסית, במחיר רצפה. אבל חוץ מזה שעבור מחיר נמוך אתה מקבל רכב יחסית חדש - אתה מקבל גם רכב נחות מכל הבחינות. לא בטיחותי, לא נוח, רועש, פלסטיקה זולה. לא יודע לגבי אמינות.

כמה אתה מתכנן לנסוע? הערכה של קילומטרז' חודשי \ שנתי?

לדעתי - תבדוק גם את יונדאי גטס (הדגם שאחרי המתיחת פנים) - ידוע כסוס עבודה אמין, ממה שהתרשמתי הפלסטיקה איכותית יותר מהאוואו ובאופן כללי עושה רושם של רכב יותר רציני.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות אני ירדתי מהרכב בסוף... חשבתי שהשנה המתקדמת תעיד על מנוע שקט אבל יש יותר מידי אומרים שזה רועש ויותר מידי מעירים על בעיות אפשריות במנועים.. תודה ! אפשר לנעול מבחינתי..:)

פורסם

שים לב שהדגם הנבחן הוא 4 דלתות,ה5 דלתות נחשב לבטיחותי יותר עם 3 כוכבים.

פורסם
תתרחק ותשמור נפשך: בטיחות ירודה, צריכת דלק גבוהה, טיפולים יקרים, לא הכי אמין בעיות חשמל

אני לא יודע על מה אתה מדבר, לאבא שלי יש אוויאו וזאת השלישית שלו!

ואין שום בעיות עם האוטו הזה שים דלק וסע! אין בעיות חשמל, אחזקה זולה מאוד, נכון זה אוטו לא יפה וגם לא הכי חסכוני אבל מי שרוצה שנתון מתקדם ובזול להגיע מנקודה לנקודה, זה אחלה אוטו.

רק צריך לעשות טיפולים בזמן, חשוב מאוד טיימינג בזמן אחרת הרצועה נקרעת

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...