Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טסט נהיגה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חברה שלי היום עשתה טסט ראשון, גיליתי שהיא שילמה 670 שקל על הטסט הזה וזכרתי כשאני עשיתי שילמתי 550 שקל ומאז עברו כמה שנים טובות וזה ירד.

המורה טס בראשון לחו'ל והפירוט היחידי שחברה שלי יודע זה ה240 שקל על הטסט ועוד 140 אגרה והשאר "לא יודעת".

היא ביישנית ולא שאלה על מה משלמת ויש לי תחושה שהמורה קצת עקץ אותה בגלל שהיא ביישנית ולא שואלת יותר מדי. היא לא חייבת לו כלום כך שזה לא יכול להיות על שיעורים קודמים, לפני הטסט היא עשתה שיעור של 20 דק' בקושי כי המורה איחר לה בבוקר (ועדיין לא מצדיק הפרש של כמה מאות שקלים!)

משהו פה מסריח לי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אגרת טסט 141 למשרד הרישוי - בדור שלי היה נהוג לשלם לבד בדואר ולא דרך המורה

העמדת רכב לטסט 265 למורה (מחיר מפוקח)

אולי היא שלמה גם על השיעור שלפני הטסט

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם (נערך)
אגרת טסט 141 למשרד הרישוי - בדור שלי היה נהוג לשלם לבד בדואר ולא דרך המורה

העמדת רכב לטסט 265 למורה (מחיר מפוקח)

אולי היא שלמה גם על השיעור שלפני הטסט

כמו שאמרתי- היא לא היית חייבת כלום למורה, והשיעור "לפני טסט" היה פחות מ20 דק' - בגלל שהמורה איחר לה.מ

ממש מרגיז אותי הקטע הזה ואני רוצה לעשות עם זה משהו!

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...