Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2009 BMW 120i ,מנוע מעשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי BMW 120i מודל 2009 שקניתי לאחרונה שנסע 98,000 ק"מ, נפח מנוע 2000. מיד הכנסתי אותה לטיפול שמנים ופילטרים, וגם היה לה נזילות מאטמים שונים במנוע והרכב היה מעשן (וגם היה ריח מזעזע של שמן כל הזמן).

הוחלפו כל האטמים וה-O-RING למיניהם (מקורי כמובן).

אין שום נזילה במנוע (נעשתה בדיקה חוזרת לאחר ניקיון יסודי של תא המנוע).

אבל, עדיין הרכב מעשן קצת (פחות ממה שהיה). לדוגמא אם הרכב עמד שעה בחניה ואז אני מניע, אז אם אני נותן כמה מכות גז, הוא פולט אדים של שמן מהאגזוז ואחרי 3 לחיצות גז כבר לא מעשן כלום.

חשוב לציין שהרכב עבר את כל הטיפולים הדרושים בקמור כל חייו. יש תיעוד מלא משנת 2009.

אמרו לי שזה יכול להיות גומיות שסתומים.

אשמח מאוד לעזרה.

פורסם

איזה צבע העשן? האם העשן באותה הכמות גם בבוקר?

האם צריכת הדלק תקינה? כנ"ל לגבי חום מנוע?

פורסם

עשן לבן עם ריח של שמן. בבוקר לא יצא לי לבדוק, האוטו בגדול בנסיעה מעשן ממש קצת.

רק במכות גז חזקות ואחרי כמה מכות גז זה נעלם.

צריכת דלק תקינה וחום מנוע תקין.

פורסם

הסיבות לעשן לבן יכולות לנבוע מאיבוד מים לתוך הצילנדר או לשמן, אפילו דליפה קטנה שלא ניתן להבחין בירידה במיכל העודפים.

יכול להיות שחדרו מים למיכל הדלק, וזו הסיבה לשאלתי אם צריכת הדלק תקינה.

אני ממליץ בחום שתיגש לבעל מקצוע שמבין ברכב שלך.

פורסם

במנועים הנ"ל מדגם N4X ישנה בעיה ידועה של גומיות שסתומים דולפות.

לא כל מוסך יכול להתעסק עם זה, אלה רק אחד שמבין ויש לו כלים ייעודים לBMW.

הריח של העשן המסריח, נובע מאטם מכסה שסתומים דולף או\גם ממשאבת וואקום שממוקמת בדיוק מעל האגזוז ויש לה נטייה לנזול.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...