Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ואשתי רוצים לקנות אופניים, למטרת רכיבה בפארק הירקון, בתוך העיר. לא נרכב עם האופניים בשטח.

ההתלבטות שלי היא בין אופניים מתקפלות לאופני הרים רגילות.

אם תמליצו על אופניים מתקפלות- האם עדיף כאלה עם הילוכים?

היכן ניתן למצוא אופניים כאלה משומשות עם מחיר שווה לכל כיס?

תודה מראש ושבת שלום, אמיר וערגה.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

קודם כל, אופניים זה זכר (מתקפלים, משומשים וכו').

אם המטרה היא רכיבה בפארק לשם פאן וכושר, אז לא אופניים מתקפלים, וגם לא אופני הרים.

צריך אופניי הייבריד. זה נראה כמו אופני הרים עם חישוקים יותר גדולים וצמיגים יותר דקים.

על בולם אפשר לוותר לשימוש הזה.

על הילוכים לא הייתי מוותר, אלא אם אתם ממש בכושר או אוהבים לקרוע עצמכם.

והכי חשוב, מה התקציב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממליץ על אופני עיר פשוטות, כמו שFALOU המליץ. חסרון עיקרי מול אופני שטח רגילים - סיכון גדול יותר לתקרים עקב צמיגים דקים יותר.חסרון נוסף - פחות נוח לקפץ ממדרכה למדרכה. יתרון בולט- יותר מהירות בהשקעת אנרגיה פחותה לעומת אופני שטח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

בתל אביב, רק מתקפלים (אבל שיהיו איכותיים) נגד גניבות - אפשר לאחסן בבית בקלות ולישון בשקט, קל מאד לנייד אותם ברכב ובתחבורה ציבורית והם עדיין מהנות לרכיבה.

ברומפטון הם הטופ אבל יקרות (4000-5000 אבל מתקפלות לגודל הכי קטן והכי נוח לסחוב אותם בתחבורה ציבורית)

דהון זולות יותר (1500 ומעלה סדר גודל, יש להם הרבה דגמים) אבל עדיין איכותיות ומהנות,

ויש גם את טורן, שמקבילות לדהון (אותה משפחה, דרמה משפחתית, האם והבן הקימו את המפעל עם כל הסודות שלקחו מהאב)

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

הטאוני נוחים ומתאימים ככלי תחבורה, אבל לא טובים לכושר.

עד שלא נקבל שימוש ותקציב - אין מה לייעץ.

פורסם

ראשית שבוע טוב , תודה רבה לכל המגיבים לשאלתי .

השימוש הוא לרכיבה בפארק הירקון ובתוך העיר , אני ארכב עם האופני הרים הפשוטות שיש לי , לאשתי אין אופניים מעוניין לקנות זוג משומש עבורה השימוש הוא פעם בשבוע בסופ"ש לרכיבה בשטח עירוני כמו פארק הירקון . התקציב לא גבוה 700-800 ש"ח .

אני גר בהוד השרון , עכשיו אחרי שעניתי ע"מ שתוכלו לכוון אותי בצורה יותר מדויקת , ראיתי זוג משומש ביד 2 , אך הוא כבר נמכר : KHS TC-150 , מכרו אותם ב- 800 ש"ח . האם מומלץ אופניים עם הילוכים למטרותי ? . איזה חברה/חברות ודגמים מומלצים ? .

שוב חוזר ומודה מראש לכל מי שיעזור בנושא .

פורסם

בוא נעשה סדר.

קודם כל, לשימושים שלך לא חשוב המותג. גם מותג מדבקה סביר (Evoke לדוגמא) זה בסדר גמור.

פארק הירקון לא מוגדר "שטח עירוני" זו רכיבה בפארקים לצורך בילוי, על שבילים סלולים.

אם מטרת הרכיבה היא לרכב בסבבה, לא לשם כושר, אז אני ממליץ על אופני קרוזר. אלו אופניים כבדים, אך עם ישיבה זקופה ונוחה.

האם המטרה היא כושר, אז בתקציב הזה קונים אופני הרים בסיסיים (חדשים או משומשים מחנות או משומשים עם חבר שמבין) ומחליפים להם צמיגים לחלקים או חצי חלקים, זה מקל מאוד על הרכיבה.

אם מוצאים במקום אופני הרים אופני הייבריד (שלדה של הרים אבל גלגלים גדולים ורכיבים שיותר מתאימים לרכיבה על משטחים סלולים), זה טוב יותר.

נ.ב. שוב, אופני ההרים שלך הם לא פשוטות, הם פשוטים.

פורסם

אפשר למצא דהון משומשים בסביבות המחירים שציינת.

וכמובן ההמלצה שלי ללכת על מתקפלים קל לסחוב אותם ברכב, לא צריך לתלות מאחור על מנשא יקר, אתה יכול לקרא כאן בפורום כמה באמת שווים המנשאים הזולים,אפשר להסיע אותם ברכב בגשם בלי שיירטבו, ואם אתה רוצה להסתובב בלי האופניים, אתה שם אותם בתא המטען והולך.

חברים היו מגיעים עם אופניים לעבודה , מקפלים אותם ושמים מתחת לשולחן במשרד, הם לא נראים ולא מפריעים.

וכמובן אני ממליץ רק על אופני הילוכים ורוב המתקפלים מגיעים לפחות עם 6-7 הילוכים שזה מספיק בהחלט.

פורסם

מצאתי בYAD2- אופניים מתקפלות מתוצרת dahon דגם vitesse. משנת 2008, הבן-אדם רוצה על זה 800 ש"ח.

האם זה שווה את המחיר?

פורסם

השאלה היא - איך אתה מגיע לפארק והאם אתה באמת צריך מתקפלים.

כי אם אין בעיה - אתה סתם קונה מוצר נחות לעומת אופני הרים בסיסיים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

חבוב אתה מתבדר.

כמו שפאלו אמר, לרכיבות שאתה מתאר הכי נכון זה קרוזר, במיוחד אם מדובר עבור אישה (התנוחה נוחה בהרבה מתנוחה של אופני הרים).

אם יש בעיות אחסון וכו', אז אולי עדיף אופניים מתקפלים - כי הרי אין להשאיר אופניים מחוץ לבית בשום פנים ואופן אם גרים בת"א.

הילוכים זה לא חובה עבור סוג רכיבה שכזה, מנסיון של רכיבה עם אשתי ביפן - לא היה לה בעיה עם סינגל ספיד היות והשטח היה מישורי ברובו המוחלט (בדומה לפארק הירקון).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...