Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של רכב מוסג טויוטה לאנד קרוזר חדש , הבנתי מהיבואן שבסוף חודש ספטמבר 2015 מגיע דגם חדש עם מנוע 2.7L שיחליף את מנוע ה 3L ותיבת הילוכים חדשה .

ואני ממש מתלבט האם לחכות ולקנות את הדגם החדש שמגיע עם 177 כ"ס או לקנות את הדגם הנוכחי עם 190 כ"ס ...

מדובר בסכום לא מבוטל אשמח לעזרתכם בנושא ....

פורסם

דעתי האישית, מגיע משהו חדש - תחכה.

אחרי זה אתה תראה את החדשה ותרגיש שקנית חדש-ישן, קצת לא נעים לדעתי.

פורסם

אם אתה לא לחוץ על רכב - תחכה.

אם אין לך רכב, אתה נוסע על טרנטה שכל רגע עומדת להיתקע או שאתה ממש חייב לרדת לשטח והראב4 לא מספיק - אל תחכה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואני אומר - תקנה עכשיו. תנסה להפחית במחיר בגלל שזה מנוע ישן...

המנוע הישן נחשב לטוב וחזק. הבלוק משמש את טויוטה כבר מ 1999 והמנוע הזה עם שינויים קלים משנת 2003 (ההספק עלה מ 163 כ"ס ל 190 כ"ס).

המנוע החדש הוא עם אותו מומנט אבל פחות הספק, שנועד להבנתי לעמוד בתקני זיהום אוויר מחמירים.

התחושה שלי שעוד ארבע או חמש שנים כשמישהו ימכור את האוטו יהיו הרבה שיחות של "אחי, זה המנוע הישן שכולם מחפשים, לא החדש".

אם הייתי קונה עכשיו הייתי מחפש את המנוע הוותיק, וסוחט מטויוטה הנחה עצומה בגלל זה. (אולי אפילו 700 שקל...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני הייתי לוקח את הישן, בעיקר מאספקט האמינות הידוע ולא זה הלא-ידוע של המנוע החדש.

חוץ מזה, לקנות דגם שנמצא בסוף חייו אומר שהוא כנראה יהיה המוצלח והאמין ביותר לאחר שתוקנו בו כל הליקויים ו"מחלות הילדות" שנמצאו בשנים שקדמו לו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מהיבואן של טויוטה אתה לא תסחוט שקל הנחה , מקסימום איזה שטיפה חינם ועוד כמה פיציפקעס שעולים ליבואן גרושים , היבואן מוכר הכול והוא מותג הכי חזק כיום בשוק הפרטיים ,אבל אם תצליח להוציא הנחה משמעותית תלך על זה .

פורסם

אני אומר תחכה לחדש!, תיבה + מנוע חדשים ביצועיסטים וחסכונים.

לא הבנתי חלק מהתגובות ''אין כמו המנוע הישן'' זה טויוטה! שום דבר לא מתקלקל.

פורסם

רכב זה לא רק מנוע. בדגם החדש יהיו מן הסתם צעצועים ושכלולים שלא קיימים בדגם הנוכחי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני אומר תחכה לחדש!, תיבה + מנוע חדשים ביצועיסטים וחסכונים.

לא הבנתי חלק מהתגובות ''אין כמו המנוע הישן'' זה טויוטה! שום דבר לא מתקלקל.

תנשום תנשום. לאח שלי הלך אינג'קטור, ולאחר מכן טורבו ולאחר מכן הוחלף מנוע בהיילקס 2011 4×4 שהוא רכש מהיבואן והכל בטווח של 3 שנים. הרכב טופל בחברה, לא עבד קשה ולא עבר הרבה ק"מ באופן יחסי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

איזה הנחה איזה ... עשו טובה שרשמו את ההזמנה, מחזיקים מעצמם לא רוצה אל תקנה ...בסופו של דבר הזמנתי את הדגם הנוכחי

פורסם
תנשום תנשום. לאח שלי הלך אינג'קטור, ולאחר מכן טורבו ולאחר מכן הוחלף מנוע בהיילקס 2011 4×4 שהוא רכש מהיבואן והכל בטווח של 3 שנים. הרכב טופל בחברה, לא עבד קשה ולא עבר הרבה ק"מ באופן יחסי.

רכב לימון.

אני מכיר היילקסים שעוברים בשנה 200-300 אלף בלי למצמץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

המנוע החדש בשילוב עם תיבת 6 הילוכים חדשה (שמחליפה את ה5 הילוכים) יספק ביצועים טובים יותר, מומנט גבוה יותר (בניגוד למה שנכתב פה באחת התגובות) אמור להיות שקט ונעים יותר, וכמובן יותר חסכוני.

לגבי איבזור, גם כאן יהיה שדרוג (אביזרי בטיחות חדשים, מולטימדיה חדשה וכו).

התלבטת ולכן שאלת פה, ואני במקומך הייתי מחכה כי מדובר בסה״כ בחודשיים אז לא חבל?

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

גם אני הייתי ממתין.

לדעתי מאוד מתסכל לקנות רכב חדש, על אחת כמה וכמה בכזה סכום, ותוך חודשיים להתבאס כל פעם מחדש שזה לא הדגם החדש.

כמו כן לדעתי לכשתרצה למכור בעוד כמה שנים הלקוחות יעדיפו את הדגם החדש ולא הישן

פורסם

המנוע החדש 46 קג"מ ו 175 כ"ס

המנוע הישן 42.8 קג"מ ו 190 כ"ס

הגיר החדש 6 הילוכים, הישן 5 הילוכים

כאמור כל השינוי נועד לעמוד בתקני יורו 6, וכשזו המטרה היחידה בשינוי, אני מעדיף להישאר עם המנוע הישן.

אבל ימים יגידו. בתחושה שלי, דווקא למנוע הישן יהיה ביקוש חזק מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...