Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה כללית לגבי מיצובישי לנסר החדשה 2009-2015 למה יש לה חוות דעת שלילית בשוק?

הרי להבנתי הרכב בסך הכל רכב טוב:

אמין

בטיחותי

צריכת דלק-1500 טובה(1/14) 1800 ממוצעת(1/10)

לא יקר בתיקונים

סך הכל רכב טוב עם נתונים יפים למה לדעתכם הרכב לא "תופס" בשוק הישראלי?

פורסם (נערך)

כי הקונה הישראלי התקדם, וחלק מן הרכבים פחות.

האמינות וצריכת דלק בלבד הן כבר לא דרישות מספיקות לרכב ראשון במשפחה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבעלים של אחת כזאת כבר 3 שנים אני אנסה להסביר בקצרה,

הלנסר מרגישה כמו כמעט כל מכונית יפנית משפחתית מאמצע העשור הקודם:

פלסטיקה קשיחה, בידוד רעשים גרוע, נסיעה סבירה ואמינות מופתית.

לאחרונה נסעתי במאזדה 3 דור ראשון ודור אחרון, הלנסר מרגישה קרובה הרבה יותר לדור הראשון מאשר לאחרון.

פורסם

במה יותר טובות? כאשר אנו מסתכלים על רכב אנחנו מסתכלים על מכלול דברים שלדעתי האדם הממוצע מחפש ברכב את שלושת הדברים האלו אמינות, בטיחות, וחסכוני(דלק+טיפולים)

נכון יש רכבים שמרגישים טיפה יותר ספורטיביים או עיצוב שונה אבל המיצובישי לא נופלת מהם בשאר הדברים החשובים ובחלקם אפילו יותר טובה ובכל זאת אנשים עדיין לא מסתכלים על האופציה הזאת, לדעתי יותר מרכבים יותר "טובים" פשוט השיווק שלהם גרוע

וניקו-איזה דרישות האדם הממוצע מחפש חוץ משלושת הדברים הללו? במה שאר הרכבים כמו מאזדה/פורד/יונאי/קיה/טויטה התקדמו שמיצובישי לא?

פורסם

אבזור, בטיחות, נוחות נסיעה, צריכת דלק, מנוע+תיבת הילוכים. בקיצור, לא חסר.

מה שקורה למיצובישי עכשיו זה מה שקרה למאזדה 3 בשנים האחרונות עד הגעת הדור החדש, מה שכונה פה "היפניות של העשור הקודם", משפחטומטית ליסינג וכדומה. אני יכול להגיד לך שאבזור, עיצוב ונוחות הן חלק חשוב מאוד אצל המשפחות הממוצעות. בתחרות של היום, להיות "סה"כ רכב טוב" לא מספיק כדי להוביל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מנסיוני עם הדגם הפשוט (1.5 ל'):

- צריכת דלק סבירה לכל היותר.

- נוחות גרועה (בעיקר ב"זכות" המושבים).

- מרווח סביר.

- פלסטיקה ופנים פשוטים ביותר.

דווקא ההתנהגות הפתיעה אותי לטובה אבל אני חושב שזה די ברור עד כמה סעיף ההתנהגות מעניין את הרוכש הממוצע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הבעיה היא שאתה קורא לרכב שהוצג עוד בינואר 2007 חדש, זה פשוט לא עובד בשוק הפרטי גם אם זה היה רכב מצוין.

מיצובישי נמצאת בתהליך התחדשות טכנולוגית, רק שאצל מיצובישי לוקחים את הזמן (המון זמן), מאבדים מומנטום ומוציאים לאור עיצובים לא סקסיים - אאוטלנדר וכמובן הספייס סטאר והאטראז'. עם עיצובים כאלו לא כובשים את השוק האמריקאי, גם לא את זה הסיני.

פורסם

cuore sportivo-מבחינת הפלסטיקה זה נכון אבל לפי ממה שהבנתי הפלסטיקה דווקא עמידה במבחן הזמן(תקן אותי אם אני טועה)

מה העלויות של הטיפולים לרכב? יקר/זול/ממוצע?

ch2856-נכון השמות לא מתאימים לכן גם אמרתי שיווק גרוע כמו לדוגמא לקרוא לדגם ה-1800 "ספורט" פשוט מגוחך אבל בסדר אני שואל על מעבר לזה ת'כלס מבחינת הרכב מה גרוע בו?

על אילו טכנולגיות מדובר שאחרים עוש שמיצובישי לא? לגבי העיצוב זה כבר עניין של טעם יש כאלה שמתחברים יותר ויש כאלה שפחות

ניקו-לגבי אבזור ובטיחות אני לא מסכים איתך לטעמי האבזור בדגמי ה-1800 לא רע בכלל ובטיחות הרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות

בנוגע למנוע+תיבת הילוכים מה רע בהם? כן רועשת מעט אבל לגבי הגיר הרציף לא שמעתי על בעיות מיוחדות שהיו לגיר

פורסם

בהשוואה לדגם הקודם, הלנסר הנוכחית מרגישה צפופה.

אומנם מיצובישי זה רכב אמין מאוד עם צריכת דלק סבירה 1:11-1:12, יש לו כמה בעיות שאופייניות גם לשאר היפניות משנות ה90-00:

-בנסיעה מרגיש קצת פחנוע - מושבים לא נוחים (מרגישים את זה במיוחד בנסיעות ארוכות), קופצני, בידוד רעשים גרוע, חומרים בתא הנוסעים באיכות לא משהו.

-איכות גרועה של הפח והצבע

-מנוע וגיר מיושנים. זה אומנם מוסיף לאמינות, אבל גורם לרכב להיות עצל וזללן.

לחיוב יש שוב פעם את האמינות, נוחות גישה למכללי הרכב, זמינות חלפים וחוסר צורך בידע מיוחד אצל מכונאים.

אם אתה רוצה רכב לנסוע מA לB, מיצובישי (על שלל דגמיה) זאת אופציה לא רעה. אם מחפשים משהו עם קצת ערך מוסף, חפש במקום אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניקו-לגבי אבזור ובטיחות אני לא מסכים איתך לטעמי האבזור בדגמי ה-1800 לא רע בכלל ובטיחות הרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות

בנוגע למנוע+תיבת הילוכים מה רע בהם? כן רועשת מעט אבל לגבי הגיר הרציף לא שמעתי על בעיות מיוחדות שהיו לגיר

זה שבשבילך האבזור בסדר, לא הופך אותו למספיק טוב בשביל אחרים. עובדתית, במתחרות החדשות יש יותר אבזור.

המנוע ותיבת ההילוכים לא רעים, הם פשוט פחות טובים מהמתחרות. שאלת למה המתחרות מוכרות יותר? כי הן יותר טובות, לא כי מיצובישי רע.

שוב, הלנסר היא דגם מיושן, כך גם היה עם מאזדה 3 עד 2014 (?). כולם רצו קדימה: פורד עם האקובוסט, הואגיות עם הTSI ומאזדה נשארה מאחור, עד 2014.

בקשר לבטיחות אינני בטוח, אבל החמישה כוכבים של 2009 - שנת הבחינה של הלנסר ב-NCAP - הם לא אותם הכוכבים של להיבחן היום. כמו שכותבים פה בפורום רבות, המבחנים מחמירים עם השנים. בנושא הבטיחות אני מסייג עצמי כי אני לא לגמרי בטוח.

השורה התחתונה, שאלת למה מיצובישי מוכרים פחות, כי כיום המכוניות המשפחתיות שלהם פחות טובות מהמתחרות. האם זו הסיבה הבלעדית? לא בטוח בכלל, אבל זו בהחלט סיבה עיקרית.

פורסם

הרכב אמין בצורה מוחלטת

אני נוסע על ספורטבאק 2010 , יש לנו בחברה עוד כמה כאלה וגם דגמי הסדאן הרגילים

כל 20 אלף טיפול וזהו

עד כה הוחלף מצבר וצמיגים בלבד,

אפילו הוישרים עדיין מקוריים ומנגבים היטב

• תוכן חדש...