Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוף מצערת גולף היילין

Vinter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ברשותי גולף היליין עברה 65 אלף ק"מ.

הבעיה היא כאשר מכניסים קיק דאון האוטו נחנק ובקושי מגיב בנוסף האוטו איבד הרבה מהכוח שלו. אז הלכתי למוסך מורשה צמפיון והתקלה שהתקבלה היא P10A0,מה שהבנתי מהמוסך הוא שהגוף מצערת הלך וכמובן שהוא חלק מאוד יקר.

הם דרשו 5000 שקל על החלק הזה!! לא יכול להיות שחלק כזה הולך אחרי 65 אלף ק"מ.

שאלות:

מישהו כאן נתקל בתקלה הזאת?

איפה אני יכול למצוא את המק"ט של החלק הזה? (אני בגרמניה עוד שבועיים)

אפשר לשפץ את החלק הזה ולא להחליף אותו?

Volkswagen-Golf-1.4-TSI-22-600x398.jpg

עריכה אחרונה על ידי Vinter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנה למוסך רון לשם בדיקה וקבלת הצעת מחיר נוחה יותר. רון מייבא מצערות מקוריות לרכב קונצרן VAG והמחיר עשוי להיות 3000 שקלים.

לא משפצים בימינו מצערת של גולף.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנה למוסך רון לשם בדיקה וקבלת הצעת מחיר נוחה יותר. רון מייבא מצערות מקוריות לרכב קונצרן VAG והמחיר עשוי להיות 3000 שקלים.

לא משפצים בימינו מצערת של גולף.

תודה.

אתה מכיר את התקלה אבל?,הבנתי שזאת בעיה חשמלית, אולי החיבור החשמלי של המצערת נדפק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחבר קרתה אותה התקלה אומנם במנוע 1.4 twin-turbo 140 hp (נבלה כמו האח הבוגר עם ה160 סוסים).

את החלק הוא קנה דרך ebay בעלות של משהו סביב ה500 ש"ח- מגרמניה.

אני לא בטוח שמק"ט החלק זהה לכן אבקש ממך לבדוק פיזית על החלק את המק"ט, זה קצת קשה תעזר בסמארטפון והמצלמה לצלם את המק"ט- זה אפשרי.

את החלק רון הרכיב.

תעדכן.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה!

הוא קנה מצערת מקורית בעלות הזאת?

ואם כבר יש בעיה, יש מצערות איכותיות יותר שיספקו אמינות וביצועים טובים יותר מהמקורית? (או שלא שווה להתעסק עם זה ואני יגרום יותר נזק מתועלת)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שבאינטרנט הכל יותר זול. השאלה אם האינטרנט נותן אחריות על החלק והעבודה. במוסכים מורשים כן, באינטרנט אני לא בטוח.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שבאינטרנט הכל יותר זול. השאלה אם האינטרנט נותן אחריות על החלק והעבודה. במוסכים מורשים כן, באינטרנט אני לא בטוח.

נכון, כנראה שאין אחריות על החלק והעבודה.

אני מעדיף לשלם 10% ממה שצמפיון דורשים ולחיות עם זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל לצ'מפיון שיש אנשים כמוך

מעדיף לקנות 4 פעמים ולא לקנות מהם וזה עדיין יצא יותר זול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

החלק הזה נקרא "regulating flap control unit " תפקידו לנתב את מעבר האויר בהתאם

לצורך מהטורבו או מהמגדש המכני .

אם תרצה אתה יכול לקבל אצלנו חלק כזה משומש במצב מצויין עם שנה אחריות ב 2000 שח כולל

התקנה לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...