Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאותי

רוב השימוש שלו יהיה בתוך העיר ומידי פעם נסיעות בין עירוניות קצרות

התקציב הוא עד 30K ולכן לפי המלצות אמרו לי ללכת על הסיריון אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו להביא אותם לארץ ואני חושש שעוד שנתיים שלוש יהיו בעיות עם חלקי חילוף ולמכור אותה

אז חשבתי אולי להביא את הפונטו שבוודאות אפשר גם להביא רכב עם שנתון מתקדם יותר מהסריון

איך הפונטו? אמינה? רואה הרבה מוסך?

האם כדי לי לחפש רכב אחר?

מה ההמלצות?

פורסם

דווקא לעיר הייתי לוקח את הסיריון בגלל הגיר, בפונטו שהיא חיסכונית יותר יש גיר רובוטי שבעיר הוא פחות חלק.

הסריון נמכרה טוב מאוד בארץ, ולכן הסיכוי שבשנים הקרובות והרחוקות לא יהיו חלקים מאוד נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היה לנו לפני כמה שנים פנדה אז מכירים את הגיר של הפיאט זה לא יהיה בעיה

השאלה עם הפונטו אמינה ולא תראה מוסך הרבה

עריכה אחרונה על ידי 88matan88
פורסם

כל רכב לגופו אבל בגדול לא ידוע על בעיות מיוחדות בפונטו. אם אתם כבר מסתדרים עם הגיר, יש לכם ניסיון מוצלח עם מוסך שמטפל בפיאט לכו על הפונטו. לגבי הסיריון לא נראה שתהיה בעיית זמינות חלפים לדגם, אבל העובדה שדייהטסו כבר לא נמכרת בישראל (ובאירופה כולה), תשפיע על סחירות הדגם בעתיד.

פורסם

אני לא חושב שתהיה בעיה בסחירות.

לדייהטסו שרייד יש תדמית של רכב אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...