Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם מישהו ניסה והצליח לקבל הנחה על מאזדה 3?

האם אפשר לקבל הנחה בתל אביב שאי אפשר לקבל בסוכנות אחרת?

תודה

פורסם

זו המכונית שהכי הרבה אנשים מקבלים הנחה אם אתה חברת ליסינג/השכרהובגדול, לדעתי האפשרות לקבל הנחה תלויה בדגם ובזמן. כרגע אמצע שנת דגם וזהו הזמן הגרוע ביותר לבקש (ולקבל) הנחה. באפריל/מאי הסיכוי גדול הרבה יותר.

כמו"כ תמיד קיימת האפשרות לקנות כיד שניה 0 ק"מ מליסינג (ההרגשה שלי שבניו קופל SIXT ישמחו למכור לך אחת כזאת בהנחה יפה מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם אני קורא כאן פירסומת סמויה zvit:wink:

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

הנחות אפשר לקבל כמעט בכל חברה,בעיקר אם הדגם המדובר הוחלף,צבע לא מבוקש ש"ניתקעו" איתו,ולרוב אצל יבואנים ששולי הרווח שלהם גדולים יחסית.לקנות מזדה 3 מליסינג בשום מקרה לא כדאי,מפני שחברות הליסינג רוכשות את הדגם הבסיסי שלה,שהשינוי העיקרי הוא וויתור על 4 כריות אוויר,והיסתפקות ב שתיים בלבד(אותה עצה תקפה גם לגבי היונדאי גטס GLF שבנוסף גם חסרת מערכת ABS?.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האם אני קורא כאן פירסומת סמויה zvit:wink:

הלוואי והיתה לי סיבה...(כלומר שהיו לי מניות שם)

הנחות אפשר לקבל כמעט בכל חברה,בעיקר אם הדגם המדובר הוחלף,צבע לא מבוקש ש"ניתקעו" איתו,ולרוב אצל יבואנים ששולי הרווח שלהם גדולים יחסית.לקנות מזדה 3 מליסינג בשום מקרה לא כדאי,מפני שחברות הליסינג רוכשות את הדגם הבסיסי שלה,שהשינוי העיקרי הוא וויתור על 4 כריות אוויר,והיסתפקות ב שתיים בלבד(אותה עצה תקפה גם לגבי היונדאי גטס GLF שבנוסף גם חסרת מערכת ABS?.

ובאותו עניין, החברה אותה הזכרתי בהודעתי הקודמת (ובמידה מסויימת גם חברת "אלדן" - את האחרות אינני מזכיר כי אין לי מידע) מחזיקות במלאי גם רכבים שאינם בתצורת "ליסינג" הן בגלל שהם מעוניינים למכור רכבים בליסינג לפרטיים, והן בשל הרצון לגוון את צי ההשכרה שלהם ולמכור את המכוניות במחיר גבוה יותר כמשומשות בבוא העת.

יש גם אפשרות להזמין באופן מיוחד (כמו לבצע ליסינג לפרטיים - אבל לא לבצע אותו למעשה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על שדיווחת לנו ממרכז ניסויי הריסוק שלך! (... מחזיר לך ;))

להזכירך לא רק שהGLF מגיעה ללא ABS היא גם מגיע עם כרית אחת בלבד.

פורסם

ההימור שלי הוא "אין סיכוי".

אבל אם יש לך יום טוב, ויש להם מלאי גדול של מכוניות שלא נמכרו, אני מוכן להסתכן ולומר גם ש"בחיים לא".

כמובן שאם אתה מאוד עקשן, החלטי, ובאמת רוצה מאזדה 3, מאוד סביר שתקבל "צחוק בפנים".

אם תתעקש קצת יותר, ואולי תפנה להנהלת הסניף, תקבל "צחוק בפנים ואנשי אבטחה גברתנים", וגם זה במזומן בלבד.

בהצלחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברכב הקודם שלי שהוא מאזדה לנטיס קיבלתי הנחה קטנה מהמנב"ל אך לא ניצלתי אותה כי הצלחתי לקבל

הנחה גדולה יותר דרך מישהו אחר בהנהלה

פורסם

כשאשתי קנתה את השלוש, היה במלאי גם 2004 וגם 2005. על ה 2004 הציעו 2000 ש"ח הנחה + מערכת מיגון חינם (שווי עוד כ 3000 ש"ח) מתוך 132K שעלה האוטו. בסוף רכשה 2005 בעיקר משיקולי צבע :roll: . בדגם של הליסינג אגב, יש רק 2 כריות אויר, ובדגם הקומפורט ספורט שקנינו יש 6 (ולא רק 4 כפי שנכתב פה).

כשקניתי את המיצובישי שלי, קניתי 2001 כשכבר יצאו 2002. קיבלתי הנחה של 10,000 ש"ח + רדיודיסק+ פוינטר (מתוך 175K שעלה הרכב).

שמעתי סיפורים על אנשים שקיבלו הנחות מפליגות. לצערי הסיפורים האלה תמיד קורים לאחרים ולא לי. אם אתה לא לחוץ לקנות עכשיו, חכה לתקופות של החלפת שנתון או דגם ואז תקבל הנחה משמעותית יותר.

נמרוד

פורסם
אתה תמיד יכול לאיים בביטול ההזמנה והזמנת פורד מונדיאו במקום :-P

אני רוצה לקבל הנחה על רכב הרבה יותר זול ואתה מציע לי מונדיאו?

פורסם

שמעתי סיפורים על אנשים שקיבלו הנחות מפליגות. לצערי הסיפורים האלה תמיד קורים לאחרים ולא לי. אם אתה לא לחוץ לקנות עכשיו, חכה לתקופות של החלפת שנתון או דגם ואז תקבל הנחה משמעותית יותר.

נמרוד

השאלה אם זה משתלם כלכלית. אתה אמנם מקבל הנחה של 2000 שקל, אבל סופג אובדן ערך של שנה שלמה, וזה הרבה על רכב חדש. יתכן ואני טועה, כמובן, אבל כך זה נשמע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני רוצה לקבל הנחה על רכב הרבה יותר זול ואתה מציע לי מונדיאו?

לא הבנת את הבדיחה. היבואן של המונדיאו הוא אותו היבואן של ה-3...

בכל מקרה, אתה מוזמן להפסיק לבלבל לנו את השכל. אם פעם קודמת קיבלת הנחה מהמנכ"ל בכבודו ובעצמו, ואח"כ ויתרת על ההנחה הזאת לטובת הנחה יותר גדולה של מישהו אחר בהנהלה, אז בשביל מה אתה צריך אותנו? פנה למנכ"ל ותקבל הנחה, הרי אתה כ-ל כ-ך מקושר :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...