Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת שמן מנוע Prestone 10w40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איך אפשר לדעת מה זה שמן גיר "מקורי"? היצרן מגדיר בדרך כלל את התקן הנדרש של השמן ולפעמים הוא מציין גם שמנים של יצרנים העונים לתקן זה, בדרך כלל זה נעשה מסיבות מסחריות ולא טכניות. זה לא מעיד ששנים של יצרנים אחרים (העונים לאותו תקן) לא טובים.

שמן מנוע Prestone הוא מוצר מדבקה, לכן מי שחושש שאינו איכותי יקנה שמן של יצרן גנרי בעל מוניטין.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב לכולם,

שואל השאלה, אני לא סומך על השמן של פרסטון, תציין לנו שנת רכב, סוג, דגם וקוד מנוע, וניתן לך קישור לשמן איכותי

ותעשה החלפה חלקית שוב פעם.

לא הייתי לוקח מוסכים מורשים כתו איכות למשהו, לאחר שראיתי את איכות וסוג החלפים שיש לצ'מפיון.

ופעם הבא אל תתפתה למשפט הידוע של החנויות חלפים: ''זה טוב, כולם לוקחים את זה'', הם אומרים את זה על כל דבר, מנסיון.

לגבי שמני גיר מקוריים, התיבה היחידה שחייב מפי ניסיון של חברים עם בימריות כמה וכמה שנים זה התיבות של BMW.

עדיף שמה לשים את השמן המקורי, או של יצרן הגיר ZF.

לי אישית לא היו בעיות עם שמני גיר לא מקוריים כגון: FEBI,CASTROL,VALVOLINE וכו'.

רועי

פורסם
תעשה לי טובה ואל תשים את זה, זרוק את זה למוסך הקרוב למיחזור.

מצידי אני אקנה לך שמן ואל תשים אותו גועל נפש, אני שונא את השמן הזה, רק מלהסתכל אני מתעצבן.

פרסטון לא מייצרים שמן, החבחרה שכן לא ידועה כמו התקנים, אם הוא באמת עומד בהם.

בקיצור זרוק אותו מהר ותחילף לשמן איכותי אחר שעומד בתקנים כמו יורול למינהם שעולים 100-120 ש''ח.

אני לא צוחק אפילו אין לו ריח של שמן, ואני הרחתי כבר הרבה שמנים, (נכתב בשיא הרצינות).

חחח ענק.

פורסם
בוקר טוב לכולם,

שואל השאלה, אני לא סומך על השמן של פרסטון, תציין לנו שנת רכב, סוג, דגם וקוד מנוע, וניתן לך קישור לשמן איכותי

ותעשה החלפה חלקית שוב פעם.

לא הייתי לוקח מוסכים מורשים כתו איכות למשהו, לאחר שראיתי את איכות וסוג החלפים שיש לצ'מפיון.

ופעם הבא אל תתפתה למשפט הידוע של החנויות חלפים: ''זה טוב, כולם לוקחים את זה'', הם אומרים את זה על כל דבר, מנסיון.

לגבי שמני גיר מקוריים, התיבה היחידה שחייב מפי ניסיון של חברים עם בימריות כמה וכמה שנים זה התיבות של BMW.

עדיף שמה לשים את השמן המקורי, או של יצרן הגיר ZF.

לי אישית לא היו בעיות עם שמני גיר לא מקוריים כגון: FEBI,CASTROL,VALVOLINE וכו'.

הרכב שלי זה דהיטסו סיריון 2006 1.3 אוטומטית,(אני נוסע כבר שבוע וחצי עם השמן פרסטון חצי מיכל בנתיים),לא הבנתי אתה אומר שבחצי הבא לשים שמן איכותי יותר אחר? זה לא פסול כי זה שני שמנים אחרים לא? או מה לא כל כך הבנתי אותך

אגב זה המדבקה מאחור

d7db9cec-3e06-47df-824d-c4bd531921b9.jpg

פורסם

תשמע, בסופו של דבר החברה עצמה לא מייצרת את השמנים.

כמדומני היה כאן שרשור לא מזמן שאפילו פרסטון לא מכירה את השמן או משהו כזה...

אני אישית חושב שעד שלא יהיו הוכחות שהשמן קשור לפרסטון העולמית שבנוזלי קירור הם באמת טובים יחסית, לא הייתי משתמש בו.

אבל אני זה אני.

מה שכמעט בטוח ב200 אחוז, זה עדיף על שמני אמריקן איגל או שמן טורקי ללא שם. (WTH , מאיפה אתם משיגים כאלו שמנים?!).

עריכה:דיברתי על שמן מנוע.

רועי, טוב לדעת שצריך להריח שמנים כדי לקבוע את איכותם:-D.

פורסם

מכיוון שאצלך התיבה אוטומטית, לא מומלץ החלפה מלאה תעשה חיפוש למה, דובר על זה רבות.

תעשה החלפה חוזרת עם שמן גיר איכותי.

לאחר מספר קילומטרים מסויים ץחליף שוב עם אותו שמן שמילאת בפעם לפני.

וזהו, בקרוב אחד מחברי יעלו לפה קישור עם איזה שמן גיר אתה צריך, הייתי עושה את זה בכיף, רק אני באוטובוס בדרך לתל אביב.

רועי

פורסם

מדובר בחברה לייצור שמן דגים, אם אני לא טועה ה ATF שלהם מתוסף באומגה 3.

עשה לעצמך טובה ורכוש שמן איכותי מתאים לסוג הרכב שלך, לא הייתי נוגע בחברת מדבקה "פרסטון" הנ"ל, מריח לי יותר מדי כמו עסק מסריח.

Opel Adam S 2017

פורסם

פה קצת התבלבלתי תראה עכשיו ברכב שלי יש 2.2 ליטר שמן גיר ישן(לא יודע איזה הבחור לפני החליף) 2.2 ליטר שמן פרסטון..

אם אני יבצע עכשיו החלפה ריקון של מה שיש במיכל איזה שמן ירד לי הפרסטון? או הישן?

וזה משנה עם נסעתי כבר שבוע וחצי מאז החלפה?

וכמו שאתה אומר זה לא פתח לצרות עכשיו? לא עדיף להשאיר את הפרסטון כמה זה חמור?

פורסם

כן אבל מה שאני שואל אני החלפתי חצי מהשמן גיר להמשיך להחליף את החצי השני עם הפרסטון...? ואז בטיפול הבא להתחיל להחליף לשמן איכותי יותר? או עכשיו כבר להחליף את החצי השני בשמן איכותי יותר?

פורסם
שום דבר רע לא יקרה. אתה צריך לדייהטסו שלך שמן גיר בתקן DEXRON III, אני ממליץ על השמן של קסטרול או ACDELCO

גם זה בתקן DEXRON 3 לפי מה שכתוב לא?

פורסם (נערך)

נכון, אבל מיצרן שהוא בעצם לא יצרן.

אתה מוזמן לקרוא את האשכול המתעדכן שלי, מאחר ואני לא יכול לערוך אותו כל פעם, אני פשוט בונה קובץ אחד גדול ואעלה אותו ברגע שאסיים. זו אנדרלמוסיה שלמה מה שהולך בנוגע לשמן הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?585134-%D7%AA%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D-(%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F)

עריכה אחרונה על ידי Joseph Alishkov
לא אוהב שגיאות כתיב

• תוכן חדש...