Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב אמין ובטיחותי עם צריכת דלק סבירה. במחיר סביב ה-55 אלף

חשבתי על מאזדה 3 או יונדאי I30CW,

באופן כללי מה עדיף?

ליסיניג שנתון גבוה אבל קילומטרז' גבוה

או פרטי שנתון נמוך עם קליומטרז נמוך

לצורך הדוגמא:

מאזדה 3 2011 ליסינג 100000 קמ'

מאזדה 3 2009 פרטי עם 70000 קמ'

פורסם

יש אנשים שרוצים כמה שיותר חדש וילכו על ה 2011, יש כאלה שיעדיפו קצת יותר איבזור וילכו על ה 2009.

ממזדה 3 ליסינג יהיה יותר קשה להיפטר בעתיד ואני בספק אם יש I30 CW מאובזרת יותר (ואם קיימת, אז בטח קיימות כמה יחידות בודדות).

תנסה לחפש בטופ טרייד שהם טרייד אין רשמי של דלק מוטורס, כל הרכבים שם הם ללא תאונות, מיד פרטית ועם אחריות.

פורסם

תראה אני מחפש רכב לטווח הארוך, זאת אומרת רכב שאני אקנה עכשיו ויהיה איתי 5-6 שנים הדילמה היא מה יהיה יותר אמין?

ליסיניג שנתון גבוה אבל קילומטרז' גבוה

או פרטי שנתון נמוך עם קליומטרז נמוך

האבזור לא מעניין אותי אותי מעניין אמינות-כמה שפחות מוסך(עד כמה שאפשר) צריכת דלק סבירה ובטיחות(בכ"ז יש ילדים)

אז בנוגע לדלק ובטיחות אין בעיה לבדוק אבל בנוגע לאמינות מה עדיף?

פורסם

שניהם אמינים, ה-i30 יותר חסכוני בכ-20%, ויותר זול לאחזקה.

אישית הייתי הולך על רכרב מליסינג או מטרייד-אין של היבואן בגלל האחריות ובגלל שנתון יותר חדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום אלירן,

ההשוואה בין המאזדה 3 לבין היונדאי i30cw היא באמת קצת קשה כי בסך הכל, שני הרכבים מאוד דומים זה לזה. שניהם נחשבים לרכבים אמינים למדי עם עלויות אחזקה סבירות וצריכת דלק די דומה. ליונדאי i30cw יש תא מטען גדול יותר ומושב אחורי מרווח יותר. למאזדה יש התנהגות קצת יותר ספורטיבית וביצועים זריזים יותר. שתיהן מכוניות משפחתיות מעולות, אני ממליצה לך לעשות סיבוב על שתיהן ולראות לאיזו אתה מתחבר יותר.

לגבי הבחירה בין שנתון לקילומטראז', זאת תמיד דילמה שיש ללקוחות. אני בדרך כלל ממליצה ללקוח לבדוק כמה קילומטרים הוא נוסע בשנה. ללקוח שנוסע מעט עדיף לקחת רכב חדש יותר עם קצת יותר קילומטרים וללקוח שנוסע הרבה עדיף לקחת רכב ישן יותר עם קצת פחות קילומטרים, כשהמחשבה היא לאזן את הקילומטראז' הממוצע בתקופה שהרכב אצלו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

תודה רבה על העזרה אכן העצה של מיטל עוזרת לי לגבש דעה לגבי בחירת הרכב, מכיוון שאני נוסע בין 8-12 אלף קילומטר בשנה כניראה שאלך על רכב ליסינג לשעבר אך יש לי שאלה נוספת איך אני יכול לבדוק אם הרכב היה ליסינג תפעולי נהג יחיד או מרובה נהגים?

להבנתי(ותקנו אותי אם אני טועה) השכרה-מופיע ברישיון, ליסינג מימוני-יש מסמכים שמראים זאת (שהליסינג הוא לאדם פרטי) אבל ליסיניג תפעולי איך אני מבדיל?

פורסם

כמעט על כל רכב יגידו שהוא היה של נהג יחיד בפועל זה לא תמיד כן, וספק אם יש דרך לדעת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

zvit אתה בעצם אומר לי שאין לי שום אפשרות לדעת אם מדובר אם הליסינג היה נהג יחיד או מרובה נהגים?

אין מסמכים או משהו? אני צריך להסתמך על ה"מילה" של האיש מכירות?

פורסם

אם תתעקש - יש מצב שיתנו לך לדבר עם מי שהשתמש ברכב בפועל - אך זה לא כך ברוב המכריע של המקרים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...