Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון נכנס ברכבי מישהו באשמתו. יש נזק קל בלבד בצד שמאל האחורי של הרכב (שריטות ושלדה שהתעקמה מעט פנימה).

עצרנו בצד להחליף פרטים. לבחור לא היו תעודות מזהות או ביטוחים להראות לי (לטענתו).

יש לי את מספר הרכב שלו, שמו הפרטי בלבד (שאין באפשרותי לדעת אם הוא לא שיקר) וכן את מספר הטלפון שלו (שהוא בוודאות שלו מאחר והתקשרתי אליו במקום וראיתי כי המספר שלי מופיע על הצג).

קבענו כי למחרת אתקשר אליו ונלך יחד למוסך, כאשר כל הטיפול יהיה עליו.

מאז, הבחור אינו עונה.

מה באפשרותי לעשות כעת?

פורסם

לא הרבה.

אתה יכול לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על אי מסירת פרטים.

פנה לביטוח שלך ומלא טופס תביעה עם מירב הפרטים.

מעבר לזה? לא יודע

בהצלחה

פורסם

גש למשטרה הגש תלונה על תאונת נזק בלבד, מלא את מספר הרישוי של הרכב הפוגע, המתן זמן בלתי ידוע עד לקבלת פרטי בעל הרכב (לא בהכרח הוא הנהג) מהמשטרה בדואר.

עם פרטי בעל הרכב אתה בוחר לתבוע עצמאית או דרך הביטוח המקיף שלך (בהנחה ויש לך כזה).

אם יש לך ביטוח מקיף ואתה מתכוון לתבוע דרכם ייתכן וכדאי לך לעדכן אותם כבר עכשיו למרות שיש לך רק מספר רכב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק תיקון אחד - המשטרה הפסיקה לשלוח פרטים בדואר, צריך לגשת לתחנה פעם נוספת כדי לקבל את אישור התלונה והפרטים. אלא אם בשנה-שנתיים האחרונות שיפרו את השירות לאזרח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי קיבלתי פרטים מתישהו בשנתיים האחרונות, בדואר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברצינות???

בפעם האחרונה שנדרשתי לזה (לפני כמה שנים טובות, לשמחתי), במטה של מתנ"א ביפו היו אשנבים כאלו, שאחרי שאתה ממלא את הטופס אתה מקבל תדפיס פרטים במקום.

איפה הידיים שלהם נמצאות בדיוק, שהם לא יכולים ללחוץ CTRL+P מולך?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין לי מושג, הגעתי, מילאתי טופס עם כל הפרטים, נכנסתי לחוקרת תנועה שהקלידה את מספר הרישוי של הרכב השני, וידאה איתי יצרן וצבע ואמרה שישלחו בדואר את הפרטים המלאים.

לא הייתי במטה מתנ"א ביפו אלא ברמת גן, ולפי מה שהיא אמרה הם מעבירים את התלונה למתנ"א מרכז (יכול להיות ביפו?) ואלה מחזירים תשובות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני שנתיים פגבע בי מאחור רכב - הנהג הציג לי רשיון של רכב אחר(!). למזל הדבר הראשון שעשיתי אחרי הדממת הרכב היה לצלם את הפגוש של הרכב הפוגע, כולל המספר. לחרת הגעתי בשעה 15:30 למשטרת חיפה - משרד התנועה היה סגור. חזרתי כעבור יומיים (ברחתי מהעבודה מוקדם) בשעה 14:55, מילאתי טפסים, וכדי לקבל את הפרטים נאלצתי להגיע פעם נוספת כעבור מספר ימים .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקיצור כלום לא אחיד במשטרה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יכול להעיד על מקרה לפני שנה שבוא הגשתי תלונה נגד נהג בתאונה וקיבלתי את כל הפרטים שלו + של הרכב באותו רגע על דף מודפס.

פורסם

אם כך, ישנו סיכוי טוב שדווקא מדובר בנסיון לשירות טוב יותר במשטרה.

אם אתה מגיע לתחנה שבה (משום מה) אין גישה למסוף של מתנ"א, במקום לטרטר אותך לתחנה אחרת, הם רושמים את תלונתך, פונים בעצמם למקום הנכון, ומוסרים לך את המידע שביקשת כשהוא מגיע.

אני לא יודע אם אני צודק. זה סתם ניחוש על סמך העדויות פה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך למקרה הנ"ל:

חברת הביטוח שלי איתרה את חברת הביטוח בה מבוטח בעל הרכב ("שירביט").

כפי שצפיתי, קיבלתי תשובה מחברת הביטוח כי בעל הביטוח מכחיש כל מעורבות במקרה ועל כן התביעה נדחית.

אציין כי באמצעות מספר הטלפון שקיבלתי לאחר התאונה מהנהג הפוגע, איתרתי את פרופיל הפייסבוק שלו, וגיליתי שהוא לא בעל הרכב (או לפחות לא בעל הפוליסה בשירביט).

החלטתי לעשות כעת 2 דברים:

1. להפעיל את הפוליסה שלי בכדי שמרבית הכסף לא יירד לי בחודש הקרוב.

2. במקביל, להגיש תביעה בתביעות קטנות (בה בנוסף לסכום אשר נדרש לי לתיקון הרכב והשמאי, אדרוש את סכום ההשתתפות העצמית שלי עבור הפעלת הפוליסה וכן את הסכום עבור הנחת היעדר תאונות).

השאלה שלי היא בנוגע לתביעה: את מי אני אמור לתבוע כעת: את הנהג שפגע בי? את חברת הביטוח שירביט או שמא את בעל הפוליסה? (או שאולי עליי לתבוע מס' גורמים).

מישהו ציין בפניי כי במידה ולרכב הפוגע יש ביטוח צד ג' לכל נהג, באפשרותי לתבוע ישירות את חברת הביטוח, גם אם לא הבעלים נהג (כפי שקרה במקרה הנ"ל).

פורסם

תבע את כולם, את הנהג את בעל הרכב ואת חברת הביטוח שלו

רק אם קיבלת כסף מחברת הביטוח שלך אתה לא יכול לתבוע אותו פעם נוספת על הנזק הישיר אלא רק על הנזק העקיף כלומר התייקרות הפרמיה וההשתתפות העצמית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...