Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרוז אוטו מעולה מבחינת תרומה לכסף, אם לא נקנה במחירון רשמי שלו.

תענה מהאוטו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

מצטרף לאלו שבעד,

גם אני נוסע בקרוז (2013 מהעבודה)

אחרי מזדה 3 והונדה אינסייט - הקרוז עדיפה לטעמי

פורסם

הקרוז רכב משפחתי נחות שחוץ מעלות רכישה זולה נופל כמעט בכל הפרמטרים מהמתחרות הישירות שלו.

מנוע הטורבו עוזר קצת לשפר את המצב.

פורסם
הקרוז רכב משפחתי נחות שחוץ מעלות רכישה זולה נופל כמעט בכל הפרמטרים מהמתחרות הישירות שלו.

"נחות", יש לך את זה ביותר מעליב ומגעיל ?

רכב מעולה, שבשנים הראשונות שלו בארץ באמת היה בעייתי, אך משנת 2011 עבר שדרוג ושיפור קטן ועדיין הוא חולה בעקבות הסטיגמות בארץ כמו כן, הגרסה 1.4T שהגיעה נחשבת מאוד מאוד מוצלחת ואף טובה לעומת המתחרות הישירות שלה.

פורסם

תגובה סתמית ומכוערת, החל מדגם 2011 מחלות הילדות הסתיימו, אתה בטח מהישראלים האלה שעדיין תקועים באדמה עם הביקורת הראשונה.

זה יופי של רכב, נוח, מורווח מאד , נמרץ וחזק. הבעיה היא שיש ישראלים שדי מפגרים בזמן ותוקעים סטיגמות מהעבר.

פורסם

העצבניים מעליי צודקים.

2009-2010 היו על הפנים, ברמה שיש עדיין בחברות הליסינג שלא נמכרו ולדעתי הצורה היחידה להיפטר מהן היא לתת אותן כמתנות לחג לעובדים.

מ2011 זה כבר סיפור שונה, מנוע חדש,גיר חדש,ממיר מומנט חדש. הרכב נוסע כמו שצריך אבל מבחינת חומרים והרכבה הוא לא השתנה הרבה מ2009. סה''כ מתחרה ישירה לפורטה, מזדה3 וכו'.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב.

מנסיוני גם ב2011-2012 הגיר יודע להיתקע בהילוך , בדיוק כמו ב 2009-2010. נהגתי לא באחת ולא בשתיים כאלו.

אני מצטער אבל לא מדובר באחד מהטובים בקטגוריה, היתרון היחיד שלו הוא מחיר יחסית לשנתון , הצליחו לדחוף אותו ללא מעט אנשים אצלנו בחברה בזכות איבזור ומסך טאץ' בשנים האחרונות ואנשים אלו לא יכולים לחכות שתיגמר תקופת הליסינג...

נ.ב. 600 ק"מ לא מהווה אינדיקציה לשום דבר מעבר להתרשמות ראשונית. ( זה בערך מה שאני נוסע בשבוע...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תגובה סתמית ומכוערת, החל מדגם 2011 מחלות הילדות הסתיימו, אתה בטח מהישראלים האלה שעדיין תקועים באדמה עם הביקורת הראשונה.

זה יופי של רכב, נוח, מורווח מאד , נמרץ וחזק. הבעיה היא שיש ישראלים שדי מפגרים בזמן ותוקעים סטיגמות מהעבר.

לך תספר את זה לחברות הליסינג שלא מצליחות למכור אותן בחצי מחיר.

אני נסעתי באחת כזו 2012, פשוט עגלה עם גיר מזעזע. לא משחק את המשחק ״למי יש יותר גדול״, אבל תאמין לי שאני מבין דבר או שתיים בעולם הרכב.

להגיד על הדגם האטמוספרי ״נמרץ״ אפשרי רק אם נסעת קודם על טנדר. כל המתחרות הישירות שלה זריזות וטובות ממנה, אבל אצלנו עיצוב ואבזור מעוורים אנשים.

• תוכן חדש...