Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז התקבלה תשובה, מאוד מתחמקת ולא חד משמעית:

Thank you for contacting Vitacost.com where we take the cost out of healthy living. My name is Johnand I will be happy to assist you.

Thanks for your inquiry. While Vitacost tries to ensure that products restricted in certain countries are unavailable for purchase by customers residing in those countries, we cannot guarantee our restriction information is always up to date.

It appears the Dymatize Elite XT Extended Release may be a restricted item that your country does not allow anymore. It may also be the quantity you ordered. Some international policies restrict the amount of supply you can order. Please limit your quantity and see if you still receive that message. If you still receive the restricted message, then the item is  prohibited from Israel. Below I have included your countries international restriction polices:

http://www.vitacost.com/international-faqs-israel

If you have any further questions or comments regarding this matter, please feel free to discuss it with us at [email protected].

Did you know that you can get answers to your questions online anytime? Visit Vitacost Service Central at http://service.vitacost.com/ – where you can track your order and access our entire library of information!

Friendly regards,

Vitacost Customer Support

בהמשך אכתוב להם שזה לא עניין של כמות ואתעקש לקבל תשובות.

אני חושב שיהיה נכון אם עוד חבר'ה ישלחו להם מייל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעד להפיץ את הרעיון הזה ולגרום לעוד ועוד אנשים להזמין סחורה מחו"ל

שספקי האבקות בארץ יגיעו למסקנה שהדרך היחידה להלחם בזה היא להוריד מחירים.

תקנו צ'מפיון בינתיים, תעשו הזמנות דרך VITACOST ותקבלו REWARDS על קניות של עצמכם, וככה לטווח ארוך תהיה לכם הנחה שוטפת

תעזרו לשבור את הספקים.

הם מרוויחים עלינו יורת מ 100% על כל פריט.

פורסם

תתחילו מזה שתשלחו מייל לויטה קוסט בנושא בדגש על זה שבגלל זה עברתם להזמין מהאתר המתחרה בודיבילדינג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שנתנו לי תשובה חצי תשובה באמייל ניסיתי בצ'אט ושם הנציגה הודתה שדיימטייז העולמית נתנה את ההוראה, הסכם עם היבואן, בושה.

Dymatize.JPG

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חבר'ה, פשוט תעברו לבודיבילדינג. קום.

משלוח מהיר מאוד, תוך שבועיים הכל היה אצלי.

המחיר, בממוצע אותו דבר.

לא מגיע לויטה קוסט שנקנה מהם, יש להם יד בדבר הלא אתי הזה.

פורסם (נערך)

יאללה על המילה שלך נתתי הזמנה של 2 חלבון ועוד כמה תותים, המשלוח קצת יקר אבל גם קיבלתי תיק מתנה, יהיה טוב לים

בוא נראה כמה זמן יקח

אגב אקסודוס אולי יש לך ניסיון בזה, יש לי חבילה בדרך מVITA ותראה מה רשם לי בדף המעקב:

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM5551137099177114&csrc=EM-APISHIP20150603:WebTracking

מזה למסור את החבילה? למי בדיוק?

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כנראה ניסו למסור לך עם שליח ולא היית בבית.

קפוץ לסניף הדואר שממנו אתה בדרך כלל מקבל חבילות ואם אתה ביחסים טובים עם העובדים שאל אותם אם ידוע להם על חבילה גדולה על שמך.

לחלופין, תמתין לזימון שיגיע.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אשמח לדעת (אם מישהו מכיר) מהיכן ניתן להזמין את ה-Syntrax Trophix Chocolate?

אני לא רואה שאפשר להזמין ב-bodybuilding וברוב האתרים המחיר או מוגזם מדיי או שלא שולחים לישראל.

תודה מראש :)

• תוכן חדש...